Octopus Keyboard: woordsuggesties BlackBerry 10 op de iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak Octopus Keyboard maakt het mogelijk om het voorspellende toetsenbord van BlackBerry 10 op de iPhone te gebruiken. Op 20 mei zal de tweak te downloaden zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Octopus KeyboardBegin mei onthulde RIM BlackBerry 10, een nieuw besturingssysteem voor de gelijknamige smartphones. Dit besturingssysteem maakt gebruik van een speciaal touchscreen-toetsenbord, waarbij woordsuggesties tijdens het typen op de letters verschijnen. Door over het woord te vegen, verschijnt deze in je bericht. De jailbreaktweak Octopus Keyboard zorgt ervoor dat je deze toetsenbord-truc ook kunt gebruiken bij het toetsenbord van je iPhone.

Octopus Keyboard vervangt de gebruikelijke woordsuggesties van iOS, die als tekstballonnetje boven je huidige woord verschijnen. Omdat je een snelle veegbeweging gebruikt om de woorden te typen, verschijnt deze niet per ongeluk omdat je op de spatiebalk drukt.

Naarmate je langer met Octopus Keyboard typt leert hij steeds meer woorden kennen. De tweak zou iedere taal gewoon moeten herkennen. Vermoedelijk wordt hiervoor de woordenlijst in iOS gebruikt.

Op het moment is Octopus Keyboard nog niet te downloaden. iDownloadBlog kreeg de tweak te zien en maakte op basis van hun ervaringen onderstaande video. De ontwikkelaar stelt dat Octopus Keyboard vanaf 20 mei via de Cydia Store verkrijgbaar zal zijn. Het is nog niet duidelijk of de tweak gratis of betaald wordt aangeboden.

Bron: iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen blackberry, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.