Verpakking iPad mini noemt iTunes 11 als systeemeis

De verpakking van de iPad mini noemt iTunes 11 als systeemeis. Maar de iPad mini synchroniseert ook met oudere versies van iTunes. Volgens het Franse blog iGen is er iOS 6.0 op geïnstalleerd.

iPad mini 7De iPad mini ligt vanaf vrijdag in de winkels. Maar er zijn al een paar geluksvogels die een online bestelde iPad mini binnen hebben gekregen. Het leverde al diverse unboxing-foto’s en -video’s op van mensen die de iPad mini trots uit de verpakking haalden. Wat ook iemand opviel is dat op de achterkant van de verpakking van de iPad mini als systeemvereiste iTunes 11 wordt genoemd. Maar iTunes 11 is uitgesteld naar eind november.

Het lijkt erop dat Apple had gehoopt om iTunes 11 samen met de iPad mini uit te brengen. De release is nu uitgesteld, omdat het nog niet helemaal af is. Misschien is Apple na het Apple Maps-probleem wat voorzichtiger geworden met het uitbrengen van software die nog niet aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Ondanks de systeemeis van iTunes 11 blijkt de iPad mini die in handen van de Franse website iGen kwam probleemloos te synchroniseren met een oudere versie van iTunes. Je krijgt alleen geen icoontje in de vorm van een iPad mini te zien. Het Franse blog merkt ook op dat de iPad mini wordt geleverd met een 5 Watt USB-adapter, niet de 10 Watt-adapter die normaal bij de iPad zit. Sinds kort is er ook een 12 Watt-adapter verkrijgbaar, waarmee je je iOS-apparaten nog sneller kunt opladen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 11:45
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.