Philips Hue-lampen nu verkrijgbaar in Nederlandse online Apple Store

De Philips Hue lampen zijn vanaf nu in de online Nederlandse Apple Store verkrijgbaar. Een starterpack kost 199,95 euro en een losse lamp 59,95 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

philips hue starterpackDe Philips Hue-lampen zijn vanaf nu ook in de Nederlandse en Belgische online Apple Store verkrijgbaar. Het starterpack kost €199,95 en bevat een bridge en drie lampen, die je via een iPhone-app kunt bedienen. Als je de Philips Hue-lampen nu online bestelt worden ze op 5 november bezorgd, bleek toen we zelf een bestelling plaatsten.


Gisteren kreeg de Apple Store in Amsterdam een eerste voorraad van 6 starterpacks, maar die waren in korte tijd uitverkocht. iPhoneclub heeft bij meerdere medewerkers van de Apple Store navraag gedaan en kreeg te horen dat het momenteel onduidelijk is wanneer er nieuwe voorraad komt. Als je zeker wilt zijn van je bestelling is het daarom slimmer om via die online Apple Store te bestellen.

philips hue ipadDe Philips Hue-lampen zijn met een iPhone of iPad te bedienen. Je kunt daarbij je eigen sfeer creeëren, bijvoorbeeld op basis van een kleur in een foto. Je kunt ook gebruik maken van lichttherapieën om je te ontspannen of te concentreren. Een andere functie is het instellen van timers om wakker te worden en de dag te beginnen. Via de Wireless Bridge sluit je het systeem aan op je draadloze netwerk thuis. De gloeilampen passen in iedere standaard fitting en je kunt op één bridge maximaal 50 lampen aansluiten.

Meer info Nederland:

Meer info België:

De Philips Hue-lampen zijn ook te koop via de iCulture Shop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.