iLounge brengt 2013-versie iPhone + iPod Buyers’ Guide uit

iLounge heeft vandaag een nieuwe editie van zijn jaarlijkse iPhone + iPod Buyers' Guide uitgebracht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iLounge Buyers Guide

iLounge heeft traditiegetrouw een nieuwe versie van de iPhone + iPod Buyers’ Guide uitgebracht. In het digitale blad vind je veel informatie over de iPhone, waarbij onder andere de camera’s van alle beschikbare iPhones met elkaar worden vergeleken. Zoals gebruikelijk voor de site is er ook veel aandacht voor accessoires beschikbaar en in een top 100 heeft de site zijn favoriete apps en games uit de App Store geselecteerd.

Er zijn drie varianten van het blad beschikbaar: twee hiervan hebben slechts één pagina tegelijkertijd in beeld, waardoor hij makkelijk te lezen is op bijvoorbeeld je iPhone. De twee varianten lijken grotendeels gelijk, maar één hiervan is iets compacter. De derde versie van de gids toont twee pagina’s tegelijkertijd en leent zich daarom vooral voor de iPad of een computer.

iLounge brengt ieder jaar een eigen iPhone en iPod-gids uit. Vorig jaar werd er voor gekozen om het app-segment van het digitale blad los uit te geven, maar dit jaar maakt hij wederom deel uit van het algemene magazine.

Je kunt het digitale blad downloaden op iLounge.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 12:49
Categorie Accessoires
Onderwerp ilounge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.