Verander je iPhone in een knuffel met de Woogie 2

De Griffin Woogie 2 is een hoes en tegelijk een knuffel voor de iPhone en iPod touch. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft vijf voeten, waardoor hij op bed en op tafel geplaatst kan worden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Griffin Woogie 2 iPhone iPod touch knuffelWat heeft vijf benen, is uitgevoerd in vrolijke kleuren en kan zowel rechtop staan als languit liggen? De iPhone natuurlijk. De Woogie 2 van Griffin maakt een knuffel van de iPhone. Je stopt de iPhone of iPod touch erin, maakt hem dicht en voila: je hebt een beschermhoes voor het toestel met een zeer kindvriendelijk uiterlijk. Hij kan op tafel staan of op de bank, op bed of in je schoot liggen. De 2 in de naam wijst erop dat dit niet de eerste Woogie is en dat klopt.

September vorig jaar schreven we over de originele Woogie, een vijf-potige beschermhoes voor de iPhone in een kleur groen die doet denken aan pistachenootjes. Die had een ingebouwde speaker, een eigenschap die de Woogie 2 ontbeert. Daarom hoef je geen batterijen meer in de Woogie 2 te stoppen. Wel is er een aansluiting voor een koptelefoon vrijgehouden.

De Woogie 2 ziet er nog een stukje knuffelbaarder uit dan zijn voorganger. Nog steeds is er een plastic klepje om de telefoon zelf aanwezig, maar in de nieuwe Woogie is die een stuk subtieler weggewerkt.

Woogie 2 knuffel voor iPhone iPod touch

Het pluche gadget is te koop in het roze en blauw-groen op de website van accessoiremaker Griffin, maar niet voor Nederlanders. Wij worden verzocht op de website te kijken voor lokale verkooppunten in ons land. De prijs die Griffin vraagt voor de Woogie 2 is 19,99 dollar, omgerekend slechts 14,60 euro.

Directe link: Griffin Woogie 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 21:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, hoesje, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.