‘iPhone 4S heeft geen last van antenneprobleem iPhone 4’

De iPhone 4S heeft geen last van de antenneproblemen waar de iPhone 4 mee kampte. Het is gewoon mogelijk om de telefoon op de contactpunten vast te houden zonder signaal te verliezen.

iphone 4S antenneEen jaar geleden was een mankement in de iPhone 4’s antenne een van de onderwerpen die het iPhone-nieuws na lancering domineerde. Hield je de telefoon op een bepaalde manier vast, dan verminderde de ontvangst. Het lijkt er op dat de iPhone 4S, hoewel hij hetzelfde ontwerp deelt, niet van dit probleem last heeft. Dit meldt de Italiaanse Apple-site iSpazio. Je kunt alle drie de contactpunten van de antenneband aanraken zonder last te hebben van signaalverlies.

Het probleem ontstond wanneer je de iPhone 4 linksonder vasthield bij de antenneband. Blokkeerde je hier de zwarte streep, dan duurde het slechts een paar seconden tot je signaal sterk afnam.

In onderstaande video van iSpazio zie je dat zij geen last hebben van dit mankement. Waarschijnlijk is dit te danken aan de vernieuwde antenneband van de iPhone 4S. Deze ondersteunt meerdere mobiele netwerken en is daarom ook iets anders opgezet. Dit zie je terug in het ontwerp, waarbij de zwarte strepen zich op iets andere plekken bevinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 15:59
Categorie iDevices
Onderwerpen antennagate, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.