Finder op de Mac in macOS Sierra.

Apple brengt kleine tussentijdse update van macOS 10.12.2 beta uit

Apple heeft een kleine tussentijdse beta-update van macOS Sierra 10.12.2 uitgebracht, bedoeld om kleine bugs op te lossen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Afgelopen maandag bracht Apple de eerste beta van macOS Sierra 10.12.2 uit en vandaag is het alweer tijd voor een kleine update. Deze kleine beta-update lost alleen kleine problemen op en is te herkennen aan buildnummer 16C32f, terwijl de versie van maandag buildnummer 16C32e had. Dat de nummers zo dichtbij elkaar liggen geeft wel aan dat het waarschijnlijk niet telt als een volledige tweede beta maar als een kleine tussentijdse bugfix-update.

Update 3 november: De beta heeft aanduiding ‘Beta 1’, net als de eerste beta die al eerder verscheen. Het wijst erop dat er alleen kleine veranderingen zijn doorgevoerd. Inmiddels zijn ook geen nieuwe functies ontdekt.

De nieuwe beta verschijnt niet als over-the-air update via de Mac App Store en is daardoor niet verplicht voor ontwikkelaars die al de beta van maandag hebben geïnstalleerd. Mocht je nog even hebben gewacht met de installatie, dan kun je nu deze kleine update kiezen.

Wat kun je verwachten? In ieder geval nieuwe emoji en updates voor bestaande emoji, zoals ook al te zien waren in iOS 10.2 beta. Zo zitten er nieuwe emoji in voor een haai, uil, avocado, croissant, selfie en Pinokkio. Ook de facepalm zal voor veel mensen een welkome toevoeging zijn. In macOS Sierra 10.12.2 vind je verder vooral bugfixes en performanceverbeteringen. Het gaat om een kleine update, zoals het serienummer al aangeeft. Het algemene publiek kan inmiddels 10.12.1 installeren, met bugfixes voor Mail, Safari en Foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2016, 10:56
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen beta, macos, macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.