Man bij zwembad in Apple's Dive-reclame

Apple’s nieuwste Dive-reclamespot houdt het niet droog

In Apple's nieuwste reclamespot Dive zien we een man van een duikplank springen. Zijn iPhone speelt gewoon door via de stereospeakers, ook als het water een beetje spat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 7 is waterbestendiger dan ooit en heeft prima stereospeakers. Combineer beide eigenschappen en je hebt een intrigerend reclamefilmpje te pakken.

Man bij zwembad in Apple's Dive-reclame

Dive-reclame

In de video zie je een man bij een zwembad liggen. Hij zet een dramatisch muziekje op: La Virgen de la Macarena, door Arturo Sandoval. Dit zet meteen al de sfeer. Vervolgens klimt hij op de hoogste duikplank en springt naar beneden op het moment dat de muziek op z’n hoogtepunt is. Even denk je dat hij op zijn buik zal landen, maar dan… de spetters vliegen tegen de iPhone aan, maar die kan ertegen en blijft uiteraard gewoon doorspelen.

Bij de iPhone 7 (Plus) heeft Apple gezorgd voor nog betere waterbestendigheid. Je kunt er niet mee zwemmen en duiken, maar je zou er wel mee kunnen douchen. Het toestel kan 30 minuten lang op een diepte van één meter liggen en is ook bestand tegen morsen en in het water laten vallen. Die verbeterde waterbestendigheid is vooral bedoeld als peace of mind als er iets misgaat, want officieel valt het nog steeds niet onder de garantie als je waterschade hebt.

Er zijn inmiddels meerdere reclamefilmpjes voor de iPhone 7 verschenen, waarvan deze wel weer heel apart is door het dramatische effect. Zo probeert Apple met het benadrukken van verschillende eigenschappen en in meerdere stijlen een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Toch gaan de meeste filmpjes over de waterbestendigheid en de camera.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2016, 11:14
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 7, reclamespot

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.