Snapchat Unox-filter

Zet een oranje muts of kroon op tijdens Koningsdag

Unox heeft in Nederland de eerste gesponsorde Snapchat-lens: zet de bekende oranje muts of een kroontje op tijdens Koningsdag.

Unox deelt graag mutsen en andere gesponsorde items uit tijdens nationale evenementen zoals de Elfstedentocht en de traditionele Nieuwjaarsduik. Tijdens Koningsdag zijn ze ook van de partij, maar op een heel nieuwe manier: met een digitale lens in Snapchat. Het is de eerste keer dat een Nederlands bedrijf een gesponsorde lens (selfiefilter) in Snapchat aanbiedt.


Snapchat Unox-filter

Unox Snapchat-lens

Je kunt kiezen uit een Unox-muts of een kroon. Het selfiefilter trekt meteen je gezicht strak en kleurt je gezicht oranje, zodat je niet eens schminck op hoeft te doen. Je ziet er altijd goed uit, ook als je haar niet goed zit. En je hoeft er bovendien niet de hele dag mee te lopen. Je gebruikt het als volgt: open de Snapchat-app, tik op het scherm en je ziet het Unox-selfiefilter meteen vooraan staan. We hebben het even geprobeerd en het lukt eigenlijk altijd.

Bekijk ook

Koningsdag: de beste apps voor een onbezorgde feestdag

Voor Koningsdag zetten we alle handige apps op een rijtje, van het zoeken naar leuke feestjes tot het volgen van de feestelijkheden op tv. Ze zitten er allemaal bij!

Snap opende een paar maanden geleden een Nederlandse vestiging om de verkoop van filters te regelen. Daar zien we vandaag het eerste resultaat van. Unilever, het bedrijf achter de bekende rookworsten, heeft de Nederlandse primeur met de eerste gesponsorde lens in Nederland. We kunnen dus nog meer gesponsorde lenzen van bekende merken verwachten.

Unox Snapchat-lens

Vandaag ben je misschien wel geneigd om zo’n digitale oranjemuts of kroon op te zetten, zeker als je al wat drank op hebt, maar het is afwachten of mensen ook bereid zijn om gesponsorde lenzen van andere bedrijven te gebruiken. Het Unox-mutsje is zo bekend dat veel mensen het misschien niet eens als reclame zullen zien.

Via: Numrush

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.