Twinkly-kerstboomverlichting

Met de Twinkly-kerstlampjes maak je op de iPhone je eigen lichtshow

Met de Twinkly-kerstverlichting maak je mooie animaties en effecten voor je kerstboom, rechtstreeks vanuit een iPhone-app.

Twinkly-kerstboomverlichting

Met Twinkly maak je pas echt iets bijzonders van je kerstboom. Via een iPhone-app kies je allerlei animaties, effecten en wilde patronen zodat je een ware lichtshow in je huiskamer hebt. Twinkly is ontstaan vanuit een Kickstarter-project maar is inmiddels verkrijgbaar bij gangbare winkels zoals tuincentra en elektronicawinkel BCC.

Twinkly kerstboomverlichting met app

Met Twinkly kun je een lichtshow maken, waarbij je zelf de effecten en kleuren regelt via een app op je iPhone. Via een Wi-Fi houdt de kerstverlichting contact met je iPhone. Heb je zelf een leuk effect gemaakt, dan kun je het delen met vrienden die ook een kerstboom met Twinkly-lampjes hebben. Dankzij slimme technologie weet de app precies waar elk ledje zich bevindt in de boom. Daardoor kun je mooie overgangseffecten bereiken. Een speciale chip zorgt ervoor dat ieder lampje apart wordt aangestuurd vanuit de app. Je kunt dus elk lampje apart instellen.

Een set met 105 lampjes kost 70 euro en voor het ultieme model van 10 meter lengte en 175 lampjes ben je 95 euro kwijt. Maar dan heb je wel wat: de meest drukke kerstverlichting die je ooit hebt gezien.

In de app vind je allerlei effecten zoals ‘Rainbow’, maar je kunt ook kiezen voor een standaard witte verlichting zonder geknipper met de naam ‘Snow’. Twinkly laat zien dat er uit Kickstarter-projecten soms ook heel mooie producten kunnen ontstaan. Wil je jouw kersboom nog verder automatiseren, dan is er natuurlijk ook onze tip om je kerstboom geschikt voor HomeKit te maken. Combineren kan natuurlijk ook: steek de Twinkly-stekker in een HomeKit-geschikte stekker en je kunt op afstand inschakelen. Twinkly is zelf niet geschikt voor HomeKit.

Verkrijgbaarheid:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2017, 15:23
Categorie Accessoires
Onderwerp kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.