El-Capitan-wallpaper-met-man

Publieke beta 1 van OS X El Capitan 10.11.5 beschikbaar

Het is weer zover, Apple heeft de eerste publieke beta van OS X El Capitan 10.11.5 uitgebracht. In deze update worden in ieder geval bugs opgelost die nog in eerdere versies aanwezig zaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

El-Capitan-wallpaper-met-man
Apple heeft de allereerste publieke beta van OS X El Capitan 10.11.5 klaargezet. De update is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers en bevat in ieder geval een aantal bugfixes.

OS X 10.11.5 met bugfixes

OS X El Capitan 10.11.4 bevatte enkele nieuwe functies, zoals ondersteuning voor beveiligde notities en Live Photos in de Berichten-app. OS X 10.11.5 bevat voor zover bekend alleen nog enkele bugfixes. Zodra bekend is welke problemen er opgelost worden, updaten we dit bericht. Ook werken we dit bericht bij als er nieuwe functies in deze versie ontdekt worden.

Eerste beta downloaden

De eerste beta is beschikbaar voor publieke testers en ontwikkelaars. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren zodra deze voor publieke testers beschikbaar komt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 07 april: Artikel aangepast voor publieke beta.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 22:07
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.