Apple TV 4K Siri Remote

Reacties voor: Met iOS 17 en tvOS 17 kun je eindelijk je kwijtgeraakte afstandsbediening terugvinden

Een frustratie van veel Apple TV-gebruikers: de afstandsbediening die je regelmatig kwijt bent. Later dit jaar is het zoeken naar de afstandsbediening verleden tijd, want in tvOS 17 en iOS 17 voegt Apple een zoekfunctie toe voor de Siri Remote.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Heel fijn en hoog nodige functie

  2. Nou waar zal hij zijn? Tussen de bank of onder te bank? Of achter een kussen.
    Zo ding raak je toch niet echt kwijt?

  3. Ooit iemand echt dit ding kwijt geweest?

  4. Regelmatig kwijt. Aangezien me zoontje en vrouw er ook mee rond lopen dus onder de kussen tussen de bank ergens op de kast enz enz. Dus ben blij met de nieuwe zoek functie.

  5. Ik verbaas mij er echt over hoe men zo’n afstandsbediening kwijt raakt. Mijn dochter van amper 1,5 jaar heeft geleerd dat ze niet aan de afstandsbediening mag komen en als ze het dan al doet, dan brengt ze hem naar mijn vrouw of mij terug.
    Anderzijds is het wel zo dat er geluisterd wordt naar de vraag van de gebruiker. Zelfs als dit niet voor iedereen een issue is.

  6. Echt een nuttige toevoeging. NOT!

  7. Handige functie, gebeurt mij ook met enige regelmaat dat ik ‘m even niet kan vinden. Volgende versie zal wel een U1 chip inside hebben.

  8. Overbodig. Met een Apple Vision Pro zie je ‘m gelijk liggen…

  9. Inderdaad, onnodige functie. Ik hoop dat Apple eindelijk de bug oplost waarbij muziek automatisch gaat spelen bij het selecteren van een Airplay apparaat. (Bluesound Node 2i). Heel irritant als je een film wilt kijken en tegelijkertijd hoor je muziek van Apple Music.

  10. Nou ja die AirTag is ook al wat zo een ding dat je denkt is dat nodig? Ik ben 52 en heb mij er altijd nog zonder gered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.