Taylor Swift reclame over Apple Music.

Taylor Swift gaat met de voetjes van de vloer in nieuwe Apple Music-reclame

Taylor Swift speelt weer de hoofdrol in een nieuwe reclame over Apple Music. Deze keer gaat ze helemaal uit haar plaat op een nummer van de rockgroep The Darkness. Sta jij wel eens zo te dansen?

Taylor Swift reclame over Apple Music.
Taylor Swift heeft er flink veel zin in, want in een nieuwe reclame voor Apple Music gaat de Amerikaanse zangeres helemaal los. In de één minuut-durende reclame gooit ze haar heupen los en danst ze door het hele huis op de muziek van The Darkness.

Dansen en zingen met Apple Music

Hoewel Taylor Swift in het begin zich nogal kritisch uitsprak over de royalty’s van Apple Music, is de zangeres al enige tijd laaiend enthousiast over Apple’s streamingdienst. Haar 1989 World Tour was al exclusief te bekijken via Apple Music en in recente reclames maakt ze flink promotie voor Apple Music. In deze nieuwste reclame is te zien hoe de zangeres playbackt en danst op het nummer I Believe In A Thing Called Love van The Darkness.

Hoewel Taylor Swift maar al te blij is met Apple Music, staan er wel grote veranderingen te wachten. Zo zou de navigatie flink onder handen genomen worden, zodat de dienst eenvoudiger te gebruiken is. De Muziek-app zou daarbij een zwart-wit uiterlijk krijgen met grotere albumhoezen. Tijdens de WWDC zou de muziekdienst onthuld worden.

De laatste tijd zet Apple wel vaker bekende mensen in in hun reclames. Zo verscheen afgelopen maandag nog een reclame met acteur Neil Patrick Harris, waarin Siri op de iPhone 6s centraal stond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2016, 16:25
Categorie Apple
Onderwerp apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.