Hé, Siri in een nieuwe reclame van de iPhone 6s.

Neil Patrick Harris bedankt zijn publiek met Siri in nieuwe reclamespot

In een nieuwe reclame met How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris staat de Hé, Siri-functie van de iPhone 6s centraal. Zo roept de acteur zijn Thank You-toespraak op met behulp van Siri.

Hé, Siri in een nieuwe reclame van de iPhone 6s.
Apple heeft weer een nieuwe reclame voor de iPhone 6s gemaakt. Deze keer draait de reclame om hands-free Siri, waardoor je Siri met een simpele stemcommando kunt bedienen. Neil Patrick Harris, acteur uit onder andere How I Met Your Mother, gebruikt Siri om een notitie voor te lezen.

Notitie voorlezen met Siri

Door Hey, Siri te roepen naar je iPhone (in het Nederlands: Hé, Siri), kun je de virtuele assistent bedienen zonder je handen te gebruiken. Door direct na de commando een vraag te stellen, geeft Siri antwoord op de gestelde vraag. In de reclame vraagt acteur Neil Patrick Harris aan Siri om zijn Thank You-toespraak in de Notities-app voor te lezen, terwijl hij voor de spiegel staat om zijn pak te ontdoen van de laatste stofjes en haartjes.

Wil je zelf ook Siri jouw notities voor laten lezen? In onderstaande tip lees je hoe je Hé, Siri gebruikt en bij welke toestellen dit precies werkt.

Neil Patrick Harris speelde twee weken geleden ook al een rol in een reclame van Apple. Toen werd de 4K-camera van de iPhone 6s in het zonnetje gezet, terwijl in een andere reclame Touch ID de hoofdrol speelde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2016, 21:12
Categorie Apple
Onderwerp reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.