Steve Jobs Aaron Sorkin

Eerste trailer voor Aaron Sorkin’s Steve Jobs-film verschenen

De eerste trailer voor Aaron Sorkin's Steve Jobs-film is verschenen. In de film speelt Michael Fassbender de Apple-CEO op het podium.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Al lange tijd komen er berichten over Aaron Sorkin’s film over Steve Jobs naar buiten. De schrijver van The Social Network is al jaren bezig met zijn script en moest zelfs van studio wisselen, toen Sony niet langer interesse had. Vandaag zijn eindelijk de eerste beelden voor de film verschenen, in de vorm van een trailer. De video van iets meer dan een minuut biedt een korte blik op wat Sorkin precies met de Jobs-film van plan is, zonder al teveel te verklappen.

nieuwe-steve-jobs-film

De trailer opent met een shot van Jobs op een podium, met op de achtergrond een gesprek tussen hem en een aantal andere personages. De nadruk lijkt hierbij te liggen op Jobs’ talenten. Hij kan niet programmeren of zelf iets bouwen, maar vertrouwt op anderen om zijn visie tot leven te brengen. Kan hij daar wel voldoening uit halen?

Iets later biedt de video ons ook een korte blik op hoe acteur Michael Fassbender eruitziet als Steve Jobs en hoe andere acteurs hun rollen vertolken. Wie deze acteurs precies spelen, lees je in ons artikel van eerder dit jaar. Filmstudio Universal maakte eerder al bekend dat onder andere Seth Rogen, Jeff Daniels en Kate Winslet namelijk rollen in de film krijgen.

Dit is niet de eerste film over Steve Jobs. Een paar jaar terug verscheen jOBS, een film met Ashton Kutcher in de hoofdrol waarvan iCulture de allereerste voorpremière in Nederland organiseerde. We spraken toen ook uitgebreid met Kutcher over zijn rol.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2015, 18:06
Categorie Apple
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.