Aanbevolen nummers in Spotify.

Spotify voor Mac geeft nu suggesties voor nummers op basis van afspeellijst

Spotify op de Mac maakt het nu eenvoudiger om nieuwe nummers toe te voegen aan afspeellijsten. Op basis van de huidige nummers geeft Spotify nu aanbevolen tracks, zodat je direct de juiste soort muziek kunt afspelen en toevoegen.

Aanbevolen nummers in Spotify.
Het is nu met de Mac-app van Spotify een stuk eenvoudiger om afspeellijsten te verrijken met nieuwe nummers. De desktop-app geeft nu namelijk suggesties voor het toevoegen van liedjes op basis van de nummers in een huidige afspeellijst. Met één druk op de knop voeg je daardoor makkelijk nieuwe tracks toe.

Spotify op de Mac met aanbevolen nummers

Zodra je een afspeellijst hebt en daar minimaal één nummer aan toegevoegd hebt, geeft de Mac-app nu suggesties voor allerlei nieuwe muziek. Deze selectie is gebaseerd op de muziek in de geselecteerde afspeellijst, waardoor je zowel de afspeellijst verder aan kunt vullen als makkelijker nieuwe muziek ontdekt.

Spotify op de Mac met aanbevolen nummers.

De optie met voorgestelde nummers vind je telkens onder de afspeellijst. Met de knop Vernieuwen kun je de lijst bijwerken als er voor jou niks interessants tussen zit. Om de functie te krijgen, moet je wel beschikken over de meest recente versie van Spotify op de Mac. Je kunt deze downloaden door de Mac-app te openen en linksboven te klikken op Spotify > Over Spotify. Vervolgens verschijnt daar een mededeling dat er een nieuwe versie beschikbaar is.

Zie je de functie nu nog niet? Het tijdelijk aanpassen van de taal helpt hierbij. Dit doe je door linksboven te klikken op Spotify > Voorkeuren en daar de taal te selecteren. Spotify wordt opnieuw opgestart, waarna je de taal weer terug kunt zetten naar Nederlands. Hierdoor blijven de lijsten met aanbevolen nummers bij afspeellijsten beschikbaar. De optie werkt helaas niet in de iOS-app van Spotify.

Spotify op de Mac is beschikbaar vanaf de website van Spotify.

Via: iFun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2016, 12:42
Categorie Apps
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.