Hoe Spike Jonze de bijzondere HomePod-reclame maakte

Ben je benieuwd hoe de HomePod-reclame van Spike Jonze tot stand is gekomen? Een behind the scenes-video laat zien hoe deze bijzondere reclamespot is gemaakt. En eigenlijk vinden we dat die nog interessanter is dan het spotje zelf.

Behind the scenes HomePod reclamevideo

Een tijdje geleden lieten we de reclamevideo van Spike Jonze zien, die hij voor de Apple HomePod maakte. Jonze is bekend als regisseur van de film ‘Her’ met Scarlett Johansson en werkte ook mee aan diverse Jackass-films. Danseres FKA Twigs speelt de hoofdrol in de reclame-video, samen met de HomePod natuurlijk. Hoe komt zo’n video tot stand?


In de behind the scenes-video krijgen we te zien hoe het decor beweegt. Het leuke aan de video is dat alle bewegende delen in het huis, ook daadwerkelijk bewogen tijdens het opnemen van de video.

Bekijk de video op adweek.com.

Hieronder zie je de reclamevideo zelf.

https://youtu.be/305ryPvU6A8

Ook een nieuwe Apple Pay-reclame

Apple publiceerde vannacht ook nog een andere, wervelende video gemaakt. Die gaat over het betalen met Face ID en Apple Pay. De video laat een jonge man zien die over een drukke markt loopt en daar allerlei leuke dingen ziet, die hij met Face ID en Apple Pay kan betalen. De video moet vooral duidelijk laten zien hoe makkelijk het is om op deze manier te betalen.

https://youtu.be/tbgeZKo6IUI

Bekijk ook

Apple Pay: het complete overzicht van Apple's betaaldienst

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Bij welke banken werkt Apple Pay, in welke landen werkt het en hoe doe je een betaling? Lees hier alles over Apple Pay in Nederland, de beveiliging en alle aangesloten banken en winkels.

HomePod

Alle belangrijke artikelen over de Apple HomePod onder handbereik. Apple heeft momenteel twee modellen in het assortiment: de kleinere HomePod mini en de grotere HomePod (2e generatie, 2023). De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze slimme speaker, bedoeld voor het luisteren van muziek, het geven van spraakopdrachten met Siri en het bedienen van je smart home.

HomePod

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.