Nieuwe reclame video Apple

Hoe Spike Jonze de bijzondere HomePod-reclame maakte

Ben je benieuwd hoe de HomePod-reclame van Spike Jonze tot stand is gekomen? Een behind the scenes-video laat zien hoe deze bijzondere reclamespot is gemaakt. En eigenlijk vinden we dat die nog interessanter is dan het spotje zelf.

Behind the scenes HomePod reclamevideo

Een tijdje geleden lieten we de reclamevideo van Spike Jonze zien, die hij voor de Apple HomePod maakte. Jonze is bekend als regisseur van de film ‘Her’ met Scarlett Johansson en werkte ook mee aan diverse Jackass-films. Danseres FKA Twigs speelt de hoofdrol in de reclame-video, samen met de HomePod natuurlijk. Hoe komt zo’n video tot stand?

In de behind the scenes-video krijgen we te zien hoe het decor beweegt. Het leuke aan de video is dat alle bewegende delen in het huis, ook daadwerkelijk bewogen tijdens het opnemen van de video.

Bekijk de video op adweek.com.

Hieronder zie je de reclamevideo zelf.

Ook een nieuwe Apple Pay-reclame

Apple publiceerde vannacht ook nog een andere, wervelende video gemaakt. Die gaat over het betalen met Face ID en Apple Pay. De video laat een jonge man zien die over een drukke markt loopt en daar allerlei leuke dingen ziet, die hij met Face ID en Apple Pay kan betalen. De video moet vooral duidelijk laten zien hoe makkelijk het is om op deze manier te betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2018, 13:02
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple pay, face id, homepod, reclame, reclamespot

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.