Nieuwe reclame video Apple

Hoe Spike Jonze de bijzondere HomePod-reclame maakte

Ben je benieuwd hoe de HomePod-reclame van Spike Jonze tot stand is gekomen? Een behind the scenes-video laat zien hoe deze bijzondere reclamespot is gemaakt. En eigenlijk vinden we dat die nog interessanter is dan het spotje zelf.

Behind the scenes HomePod reclamevideo

Een tijdje geleden lieten we de reclamevideo van Spike Jonze zien, die hij voor de Apple HomePod maakte. Jonze is bekend als regisseur van de film ‘Her’ met Scarlett Johansson en werkte ook mee aan diverse Jackass-films. Danseres FKA Twigs speelt de hoofdrol in de reclame-video, samen met de HomePod natuurlijk. Hoe komt zo’n video tot stand?


In de behind the scenes-video krijgen we te zien hoe het decor beweegt. Het leuke aan de video is dat alle bewegende delen in het huis, ook daadwerkelijk bewogen tijdens het opnemen van de video.

Bekijk de video op adweek.com.

Hieronder zie je de reclamevideo zelf.

Ook een nieuwe Apple Pay-reclame

Apple publiceerde vannacht ook nog een andere, wervelende video gemaakt. Die gaat over het betalen met Face ID en Apple Pay. De video laat een jonge man zien die over een drukke markt loopt en daar allerlei leuke dingen ziet, die hij met Face ID en Apple Pay kan betalen. De video moet vooral duidelijk laten zien hoe makkelijk het is om op deze manier te betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.