Magic Mouse 2 in spacegrijs.

Apple verlaagt prijzen van spacegrijze muis, toetsenbord en trackpad

Apple heeft de prijzen van de spacegrijze Magic-accessoires voor de Mac in prijs verlaagd. Ook bij de witte variant van de Magic Mouse 2 is iets van de prijs afgehaald.

Eind vorig jaar introduceerde Apple de spacegrijze Magic-accessoires, die op dat moment nog exclusief voor de iMac Pro bedoeld waren. Sinds dit voorjaar zijn de spacegrijze Magic Mouse en andere accessoires ook los te koop, maar de prijs lag nog steeds een flink stuk hoger dan bij de standaard witte varianten. Apple heeft de prijzen nu aangepast.

Spacegrijze Magic-accessoires goedkoper geworden

Als je al een tijdje je zinnen gezet had op deze donkere versies van Apple’s muis, trackpad en toetsenbord, dan is dit het moment om toe te slaan. De prijs van de spacegrijze Magic Mouse is verlaagd met €20, terwijl het toetsenbord en trackpad in de donkere uitvoering nu €149 kosten, dezelfde prijs als de witte variant. Het is niet helemaal duidelijk waarom de prijs van de spacegrijze Magic Mouse 2 alsnog een fractie hoger ligt dan de witte variant. De witte versie is overigens wel met €4 gedaald en kost nu €85.

Magic Mouse 2 in spacegrijs.

Dit zijn de nieuwe prijzen van Apple’s spacegrijze Magic-accessoires:

Heb je net één van deze accessoires bij Apple gekocht, maar nog voor de oude prijs? Je kan dan het beste teruggaan naar de Apple Store, zodat je mogelijk het teveel betaalde bedrag terugkrijgt. Je hebt dan wel de bon nodig. Heb je zelf in de winkel afgerekend via de Apple Store-app, dan vind je daar in je account al je bonnen via de optie Mijn zelfkassabonnen. Al is het natuurlijk de vraag of je voor 4 euro de moeite gaat nemen om naar de Apple Store te reizen.

Met dank aan iCulture-lezer @pherkan!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2018, 11:59
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen magic keyboard, magic mouse, magic trackpad

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.