Sonos

Sonos-app verbetert geluid van Playbar, ondersteunt meer accounts

De Sonos Controller-app voor iPhone en iPad optimaliseert het geluid van de Playbar, staat meerdere accounts toe en kan beter zoeken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SonosDe Sonos Controller-app voor de iPhone en iPad, waarmee je de verschillende Sonos-speakers in je huis bedient, heeft een update gekregen. Daardoor kan je de muziekdiensten in de app, zoals Spotify en Deezer, met verschillende accounts bedienen. Zo heb je bijvoorbeeld je eigen afspeellijsten bij de hand, maar ook die van je partner. Muziek vinden is ook toegankelijker geworden in de app.


Sonos Controller zoekt de muziek die je wilt horen nu in alle beschikbare kanalen die je hebt ingesteld. Momenteel zijn dat er 32, inclusief de tracks die je zelf op de iPhone en iPad hebt staan.

Sonos Controller iPhone app muziek luisteren Sonos Controller App kanalen

Bezitters van de Sonos Playbar profiteren vooral van de appupdate. De applicatie moet een meer gebalanceerd geluid laten horen op elk volume. Er zijn EQ-aanpassingen doorgevoerd en het algemene klankbeeld moet verbeterd zijn na de update.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 december 2014 om 11:52
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.