Snapchat emoji tools

Snapchat laat je nu foto’s plaatsen zonder tijdslimiet

Snapchat laat je nu snaps zonder tijdslimiet plaatsen en heeft nieuwe emoji- en eraser-tools waarmee je kunt tekenen met emoji en uitgummen.

Snapchat geeft gebruikers nu de mogelijkheid om foto’s en video’s zonder tijdslimiet te plaatsen. Ook kun je met emoji tekenen, zoals hartjes, sterretjes of bloemen.

Snapchat emoji tools

Snaps zonder tijdslimiet

Voorheen had je bij het plaatsen van een snap de keuze uit een tijdlimiet tussen 1 en 10 seconden. De nieuwste update voegt daar de optie ‘oneindig’ aan toe. De ontvanger kan de foto dan zolang bekijken als hij of zij wil. Ook is er iets veranderd bij het plaatsen van video’s: die kun je nu oneindig laten herhalen, totdat je als kijker doortikt. Dit is mogelijk dankzij het nieuwe Loop-tool. Beide nieuwe functies werken daarbij mooi met elkaar samen. Zodra een snap is bekeken en gesloten verdwijnt deze, zoals gebruikelijk.

Tekenen op snaps met emoji

Een andere leuke toevoeging is het tekenen met emoji. Zo kun je een vorm tekenen met bloemetjes of hartjes. Deze nieuwe Emoji Brush gedraagt zich als een normaal gekleurd penseel, maar laat een spoor van emoji achter. Tik op het penseel en daarna op het harticoontje om de gewenste emoji te kiezen.

Momenteel heb je keuze uit een beperkt aantal emoji, maar je kunt bijvoorbeeld meerdere kleuren hartjes kiezen door onderin het scherm je vinger op de emoji-lijst te drukken.

Snaps uitgummen

De nieuwe Magic Eraser is bedoeld om ongewenste objecten weg te halen uit een foto. Hiervoor tik je op het schaar-icoon en daarna op het sterretje. Tik op het scherm en beweeg je vinger over het gedeelte dat je wilt weghalen en na een paar seconden is het verdwenen. Dit werkt vergelijkbaar met fotobewerkings-apps. Snapchat zorgt dat het weggegumde gedeelte mooi wordt opgevuld. Het resultaat is wel afhankelijk van de complexiteit van de foto. Bij een grasveld met ongeveer dezelfde groene sprietjes is het makkelijker in te vullen dan bij een drukke achtergrond met veel variatie.

De nieuwe functies zijn te vinden in de update van Snapchat voor de iPhone. In de app is het menu ook iets aangepast voor de nieuwe functies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2017, 20:55
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.