iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 9 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDeze week is weer de week van het Songfestival en op dit moment is de eerste halve finale aan de gang. Hoe brengt België het er vanaf? Met onze Songfestival-apps heb je in ieder geval een leuke avond. Ook bespraken we vandaag de D-Link Omna 180 Cam HD, de eerste verkrijgbare HomeKit-beveiligingscamera. Hoe handig is deze in de praktijk? We leggen je ook alles uit over augmented reality en Apple’s plannen daarmee. Daarnaast doen we nog verslag van Mojocon 2017, de conferentie over mobiele journalistiek. En als je graag hoodies draagt, dan hebben we een mooi exemplaar voor je waarmee je je iPhone en iPad kunt opbergen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Vanavond is het weer tijd voor het Eurovisie Songfestival! Met deze Songfestival-apps voor iPhone en iPad wordt het kijken naar het liedjesfestijn een stuk leuker.
  • Wat is augmented reality nou eigenlijk precies? Lees alles over Apple’s plannen met augmented reality.
  • Zo gebruik je Instagram op de iPad om foto’s te uploaden. Het enige wat je nodig hebt is de mobiele browser.
  • De examens gaan beginnen, dus we hebben de beste eindexamen-apps voor je verzameld.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

mSecure.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Password Manager - mSecure (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 12.4+) - MSecure 5 is een nieuwe versie van de wachtwoordenbeheerder.
  • Password Manager - mSecure 6 (Gratis + IAP, Mac, macOS 10.13+) - Ook voor de Mac is mMecure vernieuwd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - FileMaker 16 is een nieuwe versie van het door Apple-beheerde bedrijf FileMaker.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.