MTV PLAY op iPhone.

Met MTV PLAY kijk je naar Geordie Shore en Ex on the Beach op je iPhone

Ben je helemaal fan van de shows van MTV? Met de MTV PLAY-app bekijk je zes populaire shows op je iPhone, iPad en Apple TV, helemaal gratis. Er komen ook exclusieve video's beschikbaar.

MTV PLAY op iPhone.

MTV is al lang niet meer die muziekzender waar non-stop videoclips grijsgedraaid worden. MTV is nu de tv-zender waar veel tv-programma’s uitgezonden worden, zoals Teen Mom, Geordie Shore en Ex on the Beach. Deze en andere programma’s zijn nu ook te bekijken via de nieuwe MTV Play-app (link). Met MTV Play bekijk je deze programma’s zonder registratie op je iPhone, iPad of Apple TV.

MTV Play voor iOS

Als je graag naar de shows van MTV kijkt, dan kan je dat nu ook doen met een speciale app voor je iPhone en iPad. MTV Play bevat op dit moment zes shows, zoals Dutch Ridiculousness, Geordie Shore, Hollywood Heights en Teen Mom 2. Gebruikers van de app kunnen als eerste kijken naar nieuwe afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch. Voor mensen die het eerste seizoen gemist hebben van dit programma kunnen deze in zijn geheel bekijken via MTV Play. Daarnaast zegt MTV dat er ook lokale specials op de planning staan, zoals interviews met artiesten en verslagen van festivals.

MTV PLAY Ridiculousness en andere shows.

MTV Play biedt dagelijks nieuwe afleveringen en om de app te gebruiken is het niet nodig om een account aan te maken. Iedereen in Nederland en België kan de app gratis en voor niks gebruiken. Je moet daardoor wel rekening houden met reclame tijdens het kijken van de afleveringen, al heb je dat bij live-tv natuurlijk ook. De app heeft verder prima beeldkwaliteit en onthoudt waar je in de afleveringen gebleven bent. Dankzij ondersteuning voor AirPlay en Chromecast kijk je ook via je Apple TV en televisie naar de shows van MTV.

MTV Play was eerder al in Spaanstalige regio’s beschikbaar, maar is nu ook kosteloos te gebruiken door gebruikers in Nederland en België. De makers hebben ook de app BET Play voor de Engelstalige zender BET, maar die werkt wel met een abonnement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2017, 17:06
Categorie Apps
Onderwerp mtv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.