Jamie-Foxx-iPhone-6s

Siri flirt met Jamie Foxx in nieuwe iPhone 6s reclamespotjes

Acteur Jamie Foxx steelt de show in twee nieuwe reclamespotjes van Apple, terwijl een derde video zich volledig richt op de verbeterde camera van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. 3D Touch speelt uiteraard ook een belangrijke rol.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Jamie-Foxx-iPhone-6s

Apple heeft de smaak te pakken wat het maken van reclames betreft, zo blijkt ook vandaag weer. In drie nieuwe reclames zien we onder meer acteur Jamie Foxx (wederom) met Siri aan de slag gaan, en focust een ander reclamespotje volledig op de verbeterde camera van de iPhone 6s.

In de twee korte reclamespotjes zien we Jamie Foxx voor de spiegel een script oefenen, terwijl hij met zijn stem spraakassistent Siri activeert. Apple legt hierbij de nadruk op een nieuwe functie van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, waarmee je ‘Hey Siri’ kunt gebruiken om Siri te activeren, zonder dat de iPhone daarvoor aan de stroomkabel hoeft te hangen.

‘Hoe zie ik eruit Siri?’

Foxx vraagt in de tweede video aan Siri hoe hij eruit ziet, terwijl hij zijn stropdas om staat te doen. Hiermee lijkt Apple te willen laten zien dat Siri niet alleen een manier is om het internet te doorzoeken, maar dat je er ook ‘normale gesprekken’ mee kunt voeren. Oplettende kijkers zullen zien dat deze scene vorige week ook al gebruikt werd als onderdeel van een ander reclamespotje van Apple.

De laatste video duurt een minuut en legt stap voor stap uit wat voor vernieuwingen er allemaal in de camera van de nieuwe iPhones verstopt zitten. Naast het opsommen van functies en mogelijkheden, is er wederom veel aandacht voor 3D Touch; de centrale nieuwe feature die de iPhone 6s onderscheidt van zijn voorgangers. Wil je meer weten over de iPhone 6s en iPhone 6s Plus? Lees dan onze uitgebreide review.

Update 1: basketbalspeler Curry in actie

Nog geen 24 uur nadat er nieuwe iPhone 6s-reclamespotjes verschenen, is er alweer een vierde spotje bij gekomen. Op het YouTube-kanaal van Apple is nu een 15 seconden durende reclamespot te zien over de Live Photo-functie. De Amerikaanse basketbalspeler Wardell Stephen Curry is daarin in actie te zien.

De tekst van de commercial luidt:

The iPhone 6s is here, and the only thing that’s changed with the camera is everything. Because now you can shoot amazing Live Photos. Bringing every moment, big or small, to life with just a touch.

Update 2: komiek Bill Hader

En alwéér is er een nieuw filmpje, deze keer over de ‘Hey Siri’-functie van de iPhone 6s. Hader vraagt aan Siri om ongelezen e-mail voor te lezen. Hij krijgt vervolgens te horen dat hij een uniek aanbod van een Nigeriaanse prins heeft ontvangen. Bill Hader is bekend van Saturday Night Live.

The iPhone 6s is here, and the only thing that’s changed with Siri is everything. Because now you just say “Hey Siri” and Siri’s there, hands-free. Which can come in handy.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 28 oktober: Filmpje met Bill Hader toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2015, 13:33
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen iPhone 6s, iPhone 6s Plus, reclame, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.