iPhone-6s-reclame

Nieuwe reclamespot voor iPhone 6s richt zich op 3D Touch

Apple laat de mogelijkheden van 3D Touch zien in een korte nieuwe reclame voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Acteur Jamie Foxx heeft een korte gastrol in deze humoristische video.

iPhone-6s-reclame

Apple heeft een nieuwe reclame onthuld waarin de 3D Touch-functies van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus een hoofdrol spelen. In een halve minuut laat Apple zien wat Peek en Pop is, op een humoristische manier.

Er is blijkbaar maar 30 seconden nodig om de voordelen van 3D Touch te laten zien, want in onderstaande reclame krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die het drukgevoelige scherm met zich meebrengt. Tik op een restaurantnaam om de route te zien, krijg een preview van een foto en kom sneller bij de muziek terecht die jij kan waarderen.

Jamie Foxx

Oplettende kijkers zien tussen de figuranten ook het bekende gezicht van acteur Jamie Foxx opduiken, die naar zijn nieuwe album staat te luisteren. De reclame staat op het YouTube-kanaal van Apple en op de Apple-website.

Jamie Foxx in Apple-reclame

De reclame komt op het goede moment, want uitgerekend vandaag gaan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in de verkoop in Turkije, India, Kazachstan, Macedonië, Malta, Maleisië, Montenegro, Zuid Afrika.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2015, 8:11
Categorie Apple
Onderwerpen 3d touch, iPhone 6s, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.