Met de Sena Watch Roll berg je alle horlogebandjes op

De Sena Watch Roll is een oprolbare lederen hoes voor al je Apple Watch-horlogebandjes. Ook geschikt voor kabeltjes en ander klein spul.

iPhone-accessoires zijn er in soorten en maten, maar voor de Apple Watch blijkt het beperkt tot een aantal bandjes en docks. Terwijl je misschien ook een oplossing zoekt om je collectie Apple Watch-bandjes mooi op te bergen. Sena schiet te hulp met de Sena Watch Roll, een oprolbare hoes met vakjes voor horlogebandjes, oordopjes en ander klein spul.

Sena Watch Roll, opberghoes voor horlogebandjes

Sena Watch Roll

Je kunt de Sena Watch Roll namelijk ook prima gebruiken om al je rondslingerende laadkabels op te bergen. De rol is gemaakt van echt leer en omdat je het strak oprolt, kan er niets uit de vakjes vallen. Opgerold is de Watch Roll net geen 10 cm diameter. Rol je het uit, dan heb je 40 centimeter aan vakjes om allerlei spullen in te stoppen. Microfiber zorgt ervoor dat niets uit de vakken glijdt. Per p=vakje kun je ongeveer twee of drie horlogebandjes kwijt. Behalve dan de modellen die uit één stuk bestaan, zoals de schakelarmband. Die is te groot om in deze oprolbare hoes te passen.

Sena Watch Roll, opberghoes voor horlogebandjes

Na het opbergen van alle horlogebandjes rol je de Watch Roll op en sluit je het af met een riempje. Vervolgens gooi je het in de koffer of tas, zodat je ook tijdens een weekendje weg elk moment van de dag met een passend horlogebandje voor de dag kan komen. Het zal duidelijk zijn: deze oprolbare hoes is alleen bedoeld voor mensen die geld genoeg hebben om een fikse collectie Apple Watch-bandjes aan te schaffen. De hoes kost vervolgens nog eens $59,95 (excl. verzendkosten) via de website van Sena en is verkrijgbaar in bruin en zwart leer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2016, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, hoesje, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.