seat-ibiza-carplay-systeem

Seat brengt eerste auto’s met CarPlay uit

Seat heeft de eerste auto's met CarPlay uitgeleverd aan klanten. Het gaat om diverse betaalbare modellen, die ook meteen geschikt zijn voor Android Auto.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

seat-ibiza-fulllinkSeat is begonnen met de uitlevering van de eerste auto’s waar CarPlay in zit. Het gaat om de redelijk betaalbare Seat Ibiza, die is voorzien van FullLink. Dit is het multimediasysteem dat Seat meelevert en waarbij je nog alle keuze hebt. FullLink ondersteunt namelijk CarPlay, maar ook Android Auto en MirrorLink.

Seat met CarPlay en… Android Auto

Dat systeem MirrorLink wordt trouwens door wel meer onderdelen van het Volkswagen-concern gebruikt, waar Seat deel van uit maakt. Niet alleen de Seat Ibiza krijgt de beschikking over CarPlay, ook de Toledo en Leon krijgen de update. Rijd je nu al in een Seat, dan is het voorzover wij weten niet mogelijk om het systeem er achteraf nog in te zetten, maar ongetwijfeld weet de Seat-dealer waar je de auto gekocht hebt, meer.

seat-ibiza-2015-model

CarPlay: audioboeken zijn verplaatst

Maak je gebruik van CarPlay, dan zul je gemerkt hebben dat er met de komst van iOS 8.4 iets is veranderd. Luisterboeken (audioboeken) zijn sinds die update op de iPhone verplaatst van de Muziek-app naar de iBooks-app. Bij CarPlay heeft ook een verhuizing plaatsgevonden: er is nu een apart iBooks-icoontje te vinden in de interface, waarmee je audioboeken kunt beluisteren.

seat-ibiza-carplay-systeem

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2015, 15:14
Categorieën Accessoires, Diensten
Onderwerpen auto, carplay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.