iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 2 juli 2015

In de iCulture Vandaag van 1 juli onder meer een nieuw gerucht over de verbeterde camera van de iPhone 6s en een hele rits aan nieuwtjes en tips over Apple Music.

iCulture Vandaag logoHou je het nog een beetje vol in die hittegolf? Pak een groot glas water en plof neer in de tuinstoel met de iCulture Vandaag, waarin we onder meer een gerucht over de iPhone 6s camera bespreken, het nieuws rondom telefoonabonnementen en ‘gratis’ toestellen uitlichten en er weer een hele berg Apple Music tips en nieuwtjes op je staan te wachten.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • Een nieuwe dag, een nieuwe iCulture Deals. Vandaag met vooral veel gave games en een reservebatterij als Shopknaller van de week. Neem snel een kijkje.

Meer vandaag

krittiq-iphone-appDeze apps en updates waren te leuk om te laten schieten:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een app om samen met vrienden over tv-series en films te praten. Je krijgt er ook aanbevelingen bij. Zie foto.
  • SoundCloud - Muziek & Liedjes (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Soundcloud richt zich op afspeellijsten en het sneller ontdekken van nieuwe muziek.
  • bol (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Bol.com voegt pushmeldingen toe voor de dagaanbieding, zodat je iedere dag op de hoogte bent.
  • Snapchat (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.4+) - Met Snapchat bekijk je video’s nu met een tik van je vinger, ook de Snapcodes zijn verbeterd.

https://www.youtube.com/watch?v=XfIcn8F_onQ

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een sociale video-app (zie video hierboven), die wil gaan concurreren met Snapchat. Good luck.
  • Subway Surfers (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Subway Surfers maken een uitstapje naar Brazilië. Rio de Janeiro om precies te zijn.
  • ProCamera RAW & HDR Camera App (€17,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.1+) - ProCamera 8 heeft een fotokompas toegevoegd en bevat nieuwe bewerkingstools.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Hij bestaat nog, deze app van Facebook. Nu met de grootste update ooit, maar we vrezen dat de meeste mensen deze chatroom-app alweer zijn vergeten. Je kunt nu bijv. foto’s en video’s toevoegen aan commentaren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Gran Text Auto benadrukt dat texten en autorijden niet samengaat. Wat zou Rockstar van de titel vinden? Zie video hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=SCnPfwoyMZo

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.