Premium One W1 single

Premium One-dock laadt Apple Watch, iPhone én iPad op

Met de Premium One kun je de Apple Watch, iPhone en iPad tegelijkertijd in een dock opladen. De makers zamelen geld in via Kickstarter.

Premium One W1 singleNu de Apple Watch geïntroduceerd is, zien we langzaam de eerste docks van andere fabrikanten aangekondigd worden. Het nadeel van de docks van Griffin, Dodocase en Twelve South is dat ze alleen de Apple Watch opladen. Enblue Technology kiest wat dat betreft voor een handigere insteek: met de Premium One kun je jouw Apple Watch, iPhone én iPad opladen.

Enblue Technology gebruikt Kickstarter om de Premium One-dock gefinancierd te krijgen. Of eigenlijk moeten we zeggen: om vier(!) verschillende docks gefinancierd te krijgen in drie kleuren elk. De meest eenvoudige dock is de Premium One W1 single, waarmee je alleen je Apple Watch kunt opladen. De W1 single ziet er stijlvol uit; je plaatst de originele Watch-lader in het dock en werkt vervolgens de laadkabel netjes weg via de binnenkant en de voet.

Premium One W1 single & X2 dual

Praktischer is de Premium One W2 dual. Hiermee kun je niet alleen een Apple Watch opladen, maar er zit ook een Lightning-poort in de voet verwerkt om een iPhone 5 of hoger van stroom te voorzien. De ontwerpers hebben daarbij gedacht aan gebruikers die een case om hun iPhone hebben zitten: zelfs met een dikke iPhone-case zou je het dock probleemloos kunnen gebruiken. Kies je voor het Premium One W3 triple-model dan krijg je een tweede Lightning-poort in de voet, waarmee je een iPad Mini of iPad Air kunt opladen. Ideaal voor de echte Apple-fan, want je laadt zo al je iDevices in één keer op zonder in een onoverzichtelijke kabelspaghetti te eindigen.

Premium One W2 dual

Premium One W3 triple

Heb je geen Apple Watch maar wel twee iPhones, of een iPhone en iPad, dan heeft Enblue Technology ook nog een speciaal X2 dual model zonder Apple Watch-stand. Deze kun je uiteraard later combineren met een W1 single, mocht je op termijn een Apple Watch aanschaffen.

Alle Premium One-docks hebben een microsuctie voetje om te voorkomen dat het dock verschuift en zijn in drie kleurstellingen te koop: zilver, zwart en zilver/mahoniehout. Ben je van plan een gouden Apple Watch te kopen en vind je de combinatie zilver en goud vloeken? Geen probleem: speciaal voor Kickstarter is er ook een exclusieve Premium-variant van de W2 dual in goud/mahoniehout in een oplage van 150 stuks. Voor $500 verwisselt deze van eigenaar.

De prijzen van de Premium One-docks zijn als volgt: 55 dollar (W1 single), 89 dollar (W2 dual), dollar 129 (W3 triple) en 95 dollar (X2 dual). De zilver/mahoniehout-uitvoeringen kosten 10 tot 20 dollar meer, early birds betalen vooralsnog minder dan de genoemde prijzen. Buiten de VS komen er 15 dollar verzendkosten bovenop. Wel prettig is dat de Europese distributie vanuit Duitsland gebeurt zodat je niet voor extra douanekosten hoeft te vrezen. Wanneer het Kickstarter doelbedrag gehaald wordt, belooft Enblue Technologies alle docks rond einde mei uit te sturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2015, 17:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, dock, kickstarter

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.