Nederlandse Apple Watch-app laat je snel jezelf mailen

De Nederlandse Apple Watch-app Braintoss gaat het mogelijk maken om snel jezelf te e-mailen. Zo kun je later gedicteerde berichten nalezen.

Apple Watch BraintossEen snelle mail naar jezelf sturen is zo gedaan, maar hoe gaat dat straks met de Apple Watch? De Nederlandse ontwikkelaar Richard Wolffe heeft daar nu alvast een app voor gemaakt. Met Braintoss wordt het mogelijk om een bericht op je Apple Watch een ingesproken bericht, foto of een notitie automatisch naar je eigen inbox te verzenden, zodat je er later weer bij kunt.


Een mail naar jezelf is vrij makkelijk verzonden met Braintoss: je start de Apple Watch-app, waarna je een mail kunt dicteren. Vervolgens verschijnen je ingestelde mailadressen in beeld, waar ze met een tap naar worden verstuurd. Daarmee moet de app net wat sneller zijn dan bijvoorbeeld de mailfunctie van de Apple Watch, waarbij je een ontvanger moet kiezen uit al je mailadressen. Een korte preview van Braintoss op de Apple Watch is nu alvast te vinden op Watch Aware.

Apps om jezelf mee te mailen zijn op zich niks nieuws. Braintoss staat op het moment al in de App Store, met dezelfde dicteerfunctie als in de Apple Watch-versie. Daarnaast schreven we eerder over de handige iPhone-app Mail to Self, waarmee je een iOS 8-extensie links, afbeeldingen en andere zaken naar jezelf stuurt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.