WWDC 2022 Memoji met Tim Cook.

Reacties voor: Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van de WWDC 2022 keynote!

Vanavond onthult Apple alle belangrijke softwarefuncties van 2022 tijdens de WWDC keynote. In dit artikel kun je meepraten over alle verwachte aankondigingen en discussiëren wat je ervan vindt zodra de aankondigingen worden gedaan tijdens de keynote van WWDC 2022!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. De Store wordt toch niet alleen voor een nieuwe MacBook gesloten? Dat kost gewoon te veel. Er moeten echt meerdere nieuwe artikelen worden aangeboden. Ook meer info mbt WWDC kan gewoon live worden gezet zonder de gehele Store offline te zetten.
    We gaan het zien! 🤍

  2. Ik denk niet dat die M2 MacBook Air nu aangekondigd gaat worden. We gaan het zien straks.

  3. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik denk niet dat die M2 MacBook Air nu aangekondigd gaat worden. We gaan het zien straks.

    Yes! Hebben jullie ook de notch gezien op de MacBook tijdens de presentatie van maps?

  4. Ok apps worden dus niet onder handen genomen? De mail en agenda app bijvoorbeeld?

  5. Huh, Geen center stage webcam op de nieuwe Air? Jammer dat er afgestapt is van het wedge design. Ziet d’r een stuk logger uit

  6. Hmmm, we hebben gespaard voor een MacBook Pro 16 inch. Maar nu komen ze met een nieuwe chip. Hoe lang zal het ongeveer duren voordat ze de M2 naar de 16 inch MacBook Pro komt, denken jullie?

  7. @Goeiejorgen: Haha. Alle voorspellingen van een wit keyboard en snoepjes kleuren zijn het niet geworden. De midnight lijkt me wel heel mooi. En ik ben benieuwd naar de maten tov de air. Ik vind de wedge heel comfortable voor het typen.

  8. Op de vraag: tvOS 16: aankomende update voor de Apple TV, gaat Apple ons ook deze keer weer teleurstellen?
    Nou,..het lijkt er wel een beetje op. Heb niets nieuws gezien…?!

  9. Origineel geplaatst door Leon
    Hmmm, we hebben gespaard voor een MacBook Pro 16 inch. Maar nu komen ze met een nieuwe chip. Hoe lang zal het ongeveer duren voordat ze de M2 naar de 16 inch MacBook Pro komt, denken jullie?

    Q3 of 4 vermoedelijk

  10. Ze halen bij de iPhone even wat in qua aan de kant schuiven. Maar dat dat met hoeveelheid gb te maken zou hebben heb ik op een pijp vol en wel om twee redenen. 1 de iPhone 8 heeft ook 2 gb dus hoe kan dat dan? En 2 bij de iPads gaan de 2gb modellen mooi door terwijl men wel zegt dat men extra gebruik wil maken van de mogelijkheden van iPad, en daarom een apart os. Nou dat gaat dan mooi niet op wanneer men de 2gb als hindernis aanhoudt terwijl dat bij de iPhone dan niet zo zou zijn. ( wat nogmaals volgens mij ook al niet klopt door de iPhone 8)

  11. Mijn grootste favorieten: Stage Manager en de nieuwe lockscreens voor IOS.

    En wauw, die M2 Macbook Air!!! 😍😍😍 Maar heb nu mijn M1 Air een jaar en dat ding is perfect, dus moet mezelf inhouden en niet gaan inruilen!

    Wel enigszins teleurgesteld (groot woord) dat de kalender-app niet wordt aangepakt. Die had wel wat nieuwe features kunnen gebruiken imo.

    Ben ook benieuwd naar Matter, hoe dat gaat uitpakken! Met hoop Phillips Hue en Smartthings apparaten is dat zeker welkom! Zou Ring ook mee gaan doen?

  12. Origineel geplaatst door Leo
    Ze halen bij de iPhone even wat in qua aan de kant schuiven. Maar dat dat met hoeveelheid gb te maken zou hebben heb ik op een pijp vol en wel om twee redenen. 1 de iPhone 8 heeft ook 2 gb dus hoe kan dat dan? En 2 bij de iPads gaan de 2gb modellen mooi door terwijl men wel zegt dat men extra gebruik wil maken van de mogelijkheden van iPad, en daarom een apart os. Nou dat gaat dan mooi niet op wanneer men de 2gb als hindernis aanhoudt terwijl dat bij de iPhone dan niet zo zou zijn. ( wat nogmaals volgens mij ook al niet klopt door de iPhone 8)

    Ze zien waarschijnlijk door de sombere economische vooruitzichten dat ze extra geld nodig hebben. Het gaat zeer zeker niet goed in Silicon Valley. En de vooruitzichten zijn nog somberder. De inkomsten zullen dus behoorlijk terug lopen, daarbovenop giert ook nog het inflatie spook 👻 wat betekent minder hardware verkoop.

  13. Ik zag ergens iets over sideloading voor iOS staan

  14. Prijs van de MBA is dan wel weer fors omhoog gegaan. Voor het nieuwe schooljaar hoopte ik op een upgrade, maar €1.500….

  15. Wat is die MacBook Air m2 mooi!

    Wel jammer dat ze bij de MacBook Air ervoor gekozen hebben om Thunderbolt 3 toe te passen. Wat weer inhoud maximaal 1 6k scherm. Dat ze geen promotion doen op dit scherm begrijp ik, alleen waarom ze geen Thunderbolt 4 hebben toegevoegd is voor mij een raadsel!? De pro series van de M1 bieden allemaal Thunderbolt 4.

    Ik dacht ik kijk voor de grap even wat je terugkrijgt voor een MacBook Pro 14inch M1 wanneer je het 10 core GPU model van de MacBook Air m2 koopt: €640. Denk dat Apple toch eens moet nadenken over de snelheid waarmee volgens hun de producten in waarde dalen. I

    Origineel geplaatst door Flieps
    Prijs van de MBA is dan wel weer fors omhoog gegaan. Voor het nieuwe schooljaar hoopte ik op een upgrade, maar €1.500….

    Je hebt als student toch recht op studentenkorting? Nog steeds duur natuurlijk met de €1.404… het is inderdaad een andere prijsklasse geworden. Gelukkig is de M1 nog steeds een optie. Ik denk dat dit voor de gemiddelde student nog steeds een overkill is. Al zou ik in jou positie waarschijnlijk ook liever de M2 willen hebben.

  16. Origineel geplaatst door Leon
    Hmmm, we hebben gespaard voor een MacBook Pro 16 inch. Maar nu komen ze met een nieuwe chip. Hoe lang zal het ongeveer duren voordat ze de M2 naar de 16 inch MacBook Pro komt, denken jullie?

    Origineel geplaatst door Frank

    Q3 of 4 vermoedelijk

    Ik verwacht deze eigenlijk pas in 2023? De MacBook Pro M1pro is geïntroduceerd mid oktober 2021. De MacBook Air M1 werd geïntroduceerd tijdens de WWDC van 2020. Het voelt een beetje als, eerst de basis en mid tier producten naar de M2. Een jaar later de Pro producten. Dus ik verwacht de MacBook Pro M2pro (en max) mid oktober 2023.

  17. Met de lancering van de MacBook Air heeft Apple eindelijk de Magsafe laten ‘meekleuren’. Ik heb een spacegrey MBP M1 16 inch; deze heeft een zilveren Magsafe, geen gezicht! Gelukkig zijn deze straks als accessoire beschikbaar, maar jongens €55,—….

  18. @Frans van Dam: Die was mij niet eens opgevallen. Goed dat je het zegt! Dat gaat zo’n dingetje worden dat je ‘goedkoop’ meeneemt uit het buitenland. Misschien stiekem in de midnight kleur, dat blijft mogelijk langer ‘net’ dan die lichte kabel bij de spacegrey.

  19. Wat is nog het bestaansrecht van de MacBook Pro 13”? Oud design, geen MagSafe, geen nieuwe camera, bijna even duur als de MacBook Air en een kleiner scherm dan de MacBook Air. Kortom; alleen de touchbar en de actieve koeling spreken in het voordeel van de pro. Of mis ik hier iets?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.