iOS 12 review

Praat mee: deel hier je ervaringen met iOS 12 en meer

Vanavond is het eindelijk zover: iOS 12, watchOS 5 en tvOS 12 komen alle drie beschikbaar! Wil je meepraten met andere lezers, dan ben je hier op het juiste adres. Praat mee en deel je ervaringen in dit artikel.

Om klokslag 19:00 is het zover: dan verwachten we dat iedereen van start kan gaan met het updaten van zijn of haar geschikte iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV. Vanaf dat moment kan je namelijk niet alleen iOS 12 installeren, maar ook watchOS 5 en tvOS 12. Wil je je ei kwijt en je ongekende enthousiasme delen met andere iCulture-lezers, hou deze Praat mee dan de rest van de avond in de gaten!


macOS Mojave komt vanavond nog niet beschikbaar. Daarvoor zul je moeten wachten tot 24 september.

Praat mee: deel je ervaringen

Deze Praat mee is de centrale plek waarin je je zegje kan doen en mee kan praten met andere lezers. Weet je nog helemaal niet waar iOS 12 allemaal om draait en welke iOS 12-functies eraan zitten te komen? Check dan voor het zover is onze video waarin we de belangrijkste functies van iOS 12 uitlichten. Je bent dan in één keer bijgepraat en je weet meteen wat je te wachten staat.

Ben je nog helemaal niet voorbereid op iOS 12, check dan ons artikel. Je weet dan meteen wat je moet doen voordat je iOS 12 kan installeren en of jouw toestel wel geschikt is.

Kijk je meer uit naar watchOS 5 of tvOS 12? Daarvan hebben we ook in aparte artikelen de belangrijkste nieuwe functies en verbeteringen op een rij gezet. De hoogtepunten van de nieuwe functies in watchOS 5 zijn de nieuwe Walki-Talkie-app, verbeteringen voor sportfuncties en de Podcasts-app. Qua nieuwe functies in tvOS 12 kun je rekenen op Dolby Atmos voor de nieuwste Apple TV en verbeteringen voor de screensavers.

Bekijk ook

Naar deze vijf watchOS 5 functies kijken wij het meest uit

Heb je een Apple Watch, dan is er genoeg om naar uit te kijken in watchOS 5. Er zitten allerlei handige functies in die het gebruik van je Watch nog prettiger maken. Dit zijn volgens ons de beste 5 functies, plus nog een heleboel andere minder bekende functies om naar uit te kijken.
Bekijk ook

Dit zijn de vijf grootste tvOS 12 functies om naar uit te kijken

Apple TV-gebruikers krijgen in tvOS 12 een aantal handige verbeteringen voorgeschoteld. Op welke verbeteringen kan je je verheugen? We zetten de belangrijkste nieuwe functies van tvOS 12 op een rij.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

180 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.