Apple Event Far Out

Reacties voor: Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van het Far Out-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten, waaronder de iPhone 14 en de Apple Watch Series 8. Maar er is meer, veel meer! In dit artikel kun je daarover naar hartenlust discussiëren. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2022!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 54 reacties

  1. Ik ben het meest benieuwd naar de AirPods Pro 2, mochten die vanavond onthuld worden. De overige zaken is puur interesse, ook omdat Apple mij persoonlijk nog steeds boeit. Mijn huidige devices doen het prima en geen enkel redenen om up te graden. Wat de AirPods Pro betreft die hebben hardwareproblemen, zoals een accu van de Charing case die versleten is, dan is het kosten-batenanalyses gezien beter Om TZT een nieuwe set aan te schaffen dan componenten vervangen.

  2. het zou tijd worden dat Apple aankondigd dat er in Europa meerdere telefoonproviders overgaan op Esim op de Apple Watch ‘Dual Sim ?’…

  3. Even zien wat de Watch doet qua prijs en wat dan ook de eerste generatie. Ik heb eerst een drie gehad en toen een se. Ik wil graag naar een 4g toe eigenlijk een eerste se of 2e se dat ligt wat aan de prijzen ook bij gebruikt.

  4. Roaming op de Apple Watch zou een welkome toevoeging zijn. Dit gezien ik in de grensstreek woon en veel in Duitsland kom.

  5. Ik denk dat ik tot vanavond moet wachten….
    Heel onduidelijk of iphone14 pro max start met 256 gig.
    opslag???? Je hoort en ziet tegenstrijdige berichtgeving…

  6. Waarom heeft geen enkele iPhone beeldstabilisatie en horizon lock als een GoPro of DJI? Dat zou pas een reden zijn om een upgrade te doen van je oudere model!

  7. @Peter: ja tot het echte moment kun je er niks mee is altijd zo. Met het afvallen van apparaten ook van iPads word steeds gezegd dat ze geen updates meer krijgen, maar die krijgen ze wel. Tot Apple dingen zelf zegt is t allemaal speculatie.

  8. @Ivo: Je vergeet nog RockSteady.

  9. Ik ben benieuwd naar de AirPods Pro en dat KPN eindelijk de Apple Watch 4G gaat ondersteunen.

  10. Kan niet wachten tot vanavond! Als de prijzen van de 14 Max een beetje redelijk zijn zou dat de eerste iPhone worden die ik direct pre-order. #hyped

  11. @Maurice Hollink: Ja, dat wordt wel eens tijd van KPN. Helemaal mee eens.

  12. Die 400 euro voor de Apple Watch 8 kan ik gelukkig in mijn zak houden. Wat een teleurstelling.

  13. Mooi nou dan is een nieuwe se waarschijnlijk eerder een optie dan een gebruikt door de prijsdaling. En gebruikte se met 4g is zomaar 240€ en dan weet je niet hoe de accu conditie nog is een nieuwe se 300 met 100% accu is dan snel de keuze

  14. Wat heb je aan de in case luidsprekers van de Airpods Pro?

  15. Het is tot nu toe wel heel erg karig lol

  16. @JeroenT: Helemaal mee eens! Ik mis ook de oude events met publiek!

  17. En ligt het nu aan mijn scherm maar hebben ze nu allemaal van die o benen?

    Pff, het is echt saai. Dynamic island ok, AOD ook leuk, maar ik mis de sensatie. De fotos die ze laten zien had net zo goed de iphone 13 kunnen zijn.

  18. @JeroenT: idd men kan wel over op 1 keer in de twee jaar nieuwe hardware, het stelt allemaal niks meer voor, alleen al dat ( praktisch) dezelfde chip in de 14 zit zegt al genoeg

  19. Gaaf die watch 8 ultra. Maar passen mijn huidige bandjes?

    En gaat vodafone nl de cellular functie migelijk maken? Met ondersteuning van het genoemde roaming.

  20. De AirPods Pro 2 zijn beste release

  21. Nog steeds geen 30x of 100x zoom.
    En niet zo geavanceerd als de s22 ultra.

    De iphone 14 pro is wel stabieler en sneller dan de galaxy s22 ultra.

  22. De Prijs voor iPhone 14 pro 128gb kost 1329 euro
    De pro Max 1479 euro 128 gb

    Staat op Apple store

  23. Helaas niks over de release date van ios16 🙁

  24. Daaag HomePod….

    WiFi 6e?

  25. $999,- maar wel liefst €1329,- niet normaal meer.

  26. Hmmm niks gehoord over release datum IOS16 of heb ik dat gemist? Voor de rest niks spannends. Blijf lekker bij mijn 13 pro

  27. Op een kleine doelgroep na zie ik niet veel mensen de Apple watch ultra kopen: erg prijzig (€999,00) en erg groot. Ik ben als duiker wel enthousiast over de duikfunctie van de appl watch ultra . Ik zie in de apple store dat ook de prijzen van de normale applwatch (serie 8) fors is gestegen met €70,00, bizar.

  28. Pfff  watch 8 is een tegenvaller. Had echt een nieuw design verwacht.

    De ultra versie lijkt me te groot en ziet er een beetje uit alsof ze een scherm erop hebben geplakt.

    Het prijsverschil is best klein tussen de stalen versie en ultra ondanks dat Ultra veel meer features heeft.

    Airpods pro zijn denk ik de meest interessante.

    Iphone 14 pro. Mooi scherm en animaties in het eiland maar verder … al zitten er een 1000mp camera in, de meeste foto’s kijk je toch op een iphone/ipad en daar zie ik al geen/weinig verschil tussen een iPhone 12 of 13.

    Keek uit naar Homepod nieuws ter vervanging van mijn sonos systeem, waar het almeer draait om reclame ipv gebruiksvriendelijkheid.

  29. @Remco: Voor mij ook reden om toch maar over te slaan. Wilde die Deep Purple graag hebben maar schrok me kapot van de NL-prijs. M’n XS doet het nog steeds dus daar hou ik het nog maar even bij.

  30. De prijzen zijn echt absurd.

    iPhone 14 vanaf € 1019,-
    iPhone 14 Pro vanaf € 1329,-
    En dat voor 128GB!

    Nieuwe AirPods Pro zijn net zo duur als de  WATCH SE gen 2 €299,-

    Dit gaat helemaal nergens meer over…

  31. Had graag mijn series 5 willen vervangen voor het nieuwe model. Maar wat is die series 8 een enorme tegenvaller. In niets vernieuwend en nog steeds datzelfde design. Erg jammer.

  32. Inderdaad bizar, de gewone Applewatch 8 naar € 539,-

    Ik ben er denk ik klaar mee, en ben echt een Apple gebruiker van het eerste moment (iMac, Apple Watch, AirPods pro, iPad etc)

  33. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Ik ben benieuwd naar de AirPods Pro en dat KPN eindelijk de Apple Watch 4G gaat ondersteunen.

    Helaas: KPN nog steeds niet! Wat slecht van dit bedrijf dat verder altijd de beste diensten heeft. KPN staat er niet bij.

  34. Zullen de hoesjes van IPhone13 Pro ook passen op de iP14Pro?

  35. @Rv: Was deze niet € 459,- en nu € 539,-. Dat is € 80,- duurder. Inderdaad bizar.

  36. Ik kan mijn ogen niet geloven, de prijsverhogingen van alle produkten zijn absurd. De iphone pro is gewoon € 170,00 duurder geworden

  37. De prijzen werkelijk door het dak voor de Iphone 14 Pro Max, €1609.- voor de 256GB, mijn god. Ik houd mijn Iphone 11 Pro Max nog maar een jaartje.

  38. Schrok me helemaal gek van de prijzen van de iPhone 14 pro. Ook capaciteit niet opgekrikt. Maar trots zeggen ze dat de prijzen in de VS niet verhoogt zijn. Even checken en inderdaad, dat klopt. Waarom dan die absurde prijsstijgingen? Even een blik op de jaarkoers euro/dollar en het is meteen duidelijk. De euro is 15% in waarde gezakt. En Amerikaanse bedrijven rekenen in dollars dus wordt de het koersrisico gewoon doorberekent. En dat is dus de reden dat we met een dikke 15-20% prijsstijging zitten. Wat wel altijd ruk is, is dat Apple een aantrekkende euro bijna nooit doorrekent aan de consument. Pffff rib uit je lijf wordt het.

  39. @Strebor: in de Apple Store staat alleen t-mobile

  40. Wilde mijn iPhone 12 Pro upgraden, maar ik wacht denk ik nog even. Ben nog steeds gek op die mooie blauwe kleur, paars vind ik niks. Daarbij is de enige feature die me interessant leek de notch, maar niet voor die prijs!

  41. Wou de nieuwe Ultra bestellen. Dacht 799$, ok cool dat is 799€. Verslikte ik me toch even, 799$ versus 999€. Prijsverschil moet kunnen maar 200€? Dat is ¼ of 25% duurder. Beetje te gek voor woorden. Zijn hun winstmarges al niet hoog genoeg? Ik gebruik Apple al sinds 2003 met de single 1,6ghz G5.

  42. @GG: @Remco: Vergeet niet dat de US prijzen zonder taxen zijn! Maar er blijft idd een groot verschil.

  43. Niet klagen maar dragen….😜
    Vrijdag de iPhone 14 pro Max 256gb bestellen 🥳

  44. Hebben jullie de live stream helemaal afgekeken? Dan heb ik een vraag voor je: waarom staat in dat laatste shot een (virtuele?) vrouw te wachten voor die metrodeuren???? RealityOne tipje van de sluier? Nieuwe serie op AppleTV bombol product placement??

  45. Op sommige plekken lees ik dat de AW 8 een groter scherm zou hebben dan de AW 7. Als ik op de Apple site de features van de AW 7 opzoek en vergelijk met wat er op verschillende sites staat over de AW 8, dan zijn de afmetingen, pixels en schermoppervlaktes van AW 7 en AW 8 gelijk. Ik wil upgraden van een AW 1 en zoek het grootste scherm voor een redelijke prijs. Wie weet hoe het echt zit en kan dit verduidelijken?

  46. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn | iCulture.nl
    @JB: Dat is een teaser uit het nieuwe seizoen van de AppleTV+ serie Severance.

    Tss, ik was er al bang voor… 🤣🤣

  47. Origineel geplaatst door HB
    Inderdaad bizar, de gewone Applewatch 8 naar € 539,-

    Hier nog 1, dit gaat echt veel en veel te ver. Zo weinig innovatie en zo’n extreme verhoging. Ik begrijp dollar-euro koers maar 539,- voor de standaard 45mm, niet normaal.

  48. @Hugo: Zo jammer inderdaad. Ik heb zo lang gewacht tot die 4G er eindelijk was. Toen de hoop dat KPN snel zou volgen en ondertussen loop ik al een half jaar met hardware-functionaliteit waar ik niks mee kan en meer voor heb willen betalen. Dure les geweest.

  49. Origineel geplaatst door Ivo
    Vergeet niet dat de US prijzen zonder taxen zijn! Maar er blijft idd een groot verschil.

    Sales tax is tussen 2,9% en 7,25% en dan nog, het blijft gewoonweg absurd.
    In 5 Staten (Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon) bestaat het zelfs niet.

  50. @GG: Hier is de BTW 21%, dat is natuurlijk het relevante percentage. Het maakt voor ons of Apple natuurlijk niks uit wat de btw in de VS is, want we hebben allemaal te maken met de BTW hier. Als je die 21% erbij optelt, mogen we nog blij zijn met de prijsverhoging, gezien de euro-dollar koers. Blijft het voor ons natuurlijk zuur, maar het prijsverschil met de iPhone 13 is niet onredelijk, hoewel het natuurlijk in euro’s wel groot is. Apple heeft de marge hier dus al verlaagt.

  51. Ik vond die vorm van het camera-eiland niks dacht ik. Maar dat dynamische eiland is toch wel heel vet.

  52. @GG: tja er moet belasting binnen komen dus dan zul je weer meer ( bijvoorbeeld )inkomen belasting moeten betalen, de zorg wegen overheid etc moeten betaald

  53. De prijsstijgingen zorgen ervoor dat men veel langer met de apparaten gaan doen AW4 doet het nog steeds prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.