Take Note oktober 2022

Reacties voor: Praat mee over Apple’s aankondigingen in oktober 2022 (met samenvatting van al het nieuws)

Een oktober-event hoeven we niet te verwachten, maar Apple heeft nog wel behoorlijk wat mooie aankondigingen bewaard voor oktober 2022. Praat mee over de nieuwe iPads en en meer!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Hopelijk komt er ook een upgrade voor de Apple TV! Ik wacht met spanning af.

  2. Een (online) event is altijd leuk! Helaas nu niet. Wacht wel af of er grote vernieuwingen zijn. Denk het niet, anders hadden ze er wel een event aan gekoppeld?

    Ben zelf nog erg tevreden over mijn iPad Air 4, dus ik laat dit wel voorbij schieten!

  3. Ben benieuwd naar nieuwe iPad Pro. Jammer dat er geen event komt. Grote wens van mij is weer een echt live event. Al het andere is minder en een kennisgeving via internet is te mager.

  4. Dit wordt mijn 3e iPad upgrade in 3 jaar. Ben van een 11″ 2020 pro naar een 12.9″ 2021 pro gegaan en nu weer naar een 2022 pro. Hoop stiekem op een beter display, de rest is al perfect. Wireless charging interesseert me niet.

  5. Weer een hoop tegenvallers.

  6. Helaas voor het eerst sinds jaren geen upgrade voor mijn Pro M1, 11”. Hoopte op mini-LED en eventueel MagSafe. Ik blijf het nog wel een tijdje met de M1 doen. En de prijzen worden ook absurder. Ik weet ‘t, inflatie en dergelijke. Maar zelfs de instap iPad is voor z’n doelgroep bijna niet meer te betalen.

  7. Ik zit te wachten op de nieuwe M2 MacBook Pro’s….

  8. Instapmodel iPad €589

  9. Zooo iPad Air is even verhoogd van 698,50 naar 789 euro.
    iPad 9e generatie was eerst 389 euro en nu 439 euro.

  10. De oude iPad 10.2 9th gen en iPad Air 2022 zijn ook opeens duurder geworden…. Best behoorlijk ook!

  11. Wat zijn die prijzen omhoog gegaan!! Ik twijfelde gisteravond nog tussen een iPad Air en wachten op de 10th generation. Ik heb voor de Air gekozen en kreeg een giftcard van €100 waarmee ik een Apple Pencil deels heb gekocht. Had ik tot vandaag gewacht dan was ik €170 meer kwijt geweest. Ik ben blij dat ik het gister nog besteld heb. En had ik vandaag de 10th besteld dan was ik maar €17 euro voordeliger uit geweest in plaats van de iPad Air. Wat ben ik blij dat ik dit gister nog besteld heb, want die prijzen zijn best pittig geworden.

  12. Wat ben ik blij dat ik vorig jaar de 13 Pro Max en iPad 9e generatie gekocht heb. Hoe kunnen ze een laatste generatie product gewoon 50 euro duurder maken. Absurd.

  13. Ben heel erg benieuwd wat het effect van de hogere prijzen van het instapmodel is. Mijn aanname is dat de prijsstijging bij de grote pro minder van invloed js. Die koper heeft het geld en is bereid flink te betalen voor de pro iPad. Maar degene die het instapmodel koopt moet nu €200 meer betalen! Dat is pittig!

  14. Krijgt de oude Apple TV 4k ook Matter support of wordt dat perse de nieuwe?

  15. Gewoon even wat bestaande modellen verhogen omdat het anders niet klopt, wel echt belachelijk. Iedereen nog even snel op anders websites iPads airs kopen.

  16. Zuur dat die prijzen in euro’s allemaal zo omhoog gaan. Maar dit is gewoon puur te wijten aan de euro-dollar koers. Daarnaast moet je ook niet vergeten dat het in Amerikaanse prijzen exclusief BTW is. Als je bij de Amerikaanse prijzen 21% erbij doet zit je dan ook al bijna op de europrijzen.

    Het blijft vervelend als je iets nieuws wil kopen maar het is onterecht om te zeggen dat Apple de prijzen sterk verhoogd heeft.

  17. Apple Pencil adapter benodigd voor het opladen, het is tijd voor cook om met pensioen te gaan. Het bedrijf is 3triljoen waard maar maakt vreemde sprongen.

  18. Origineel geplaatst door Daan
    Zuur dat die prijzen in euro’s allemaal zo omhoog gaan. Maar dit is gewoon puur te wijten aan de euro-dollar koers. Daarnaast moet je ook niet vergeten dat het in Amerikaanse prijzen exclusief BTW is. Als je bij de Amerikaanse prijzen 21% erbij doet zit je dan ook al bijna op de europrijzen.

    Het blijft vervelend als je iets nieuws wil kopen maar het is onterecht om te zeggen dat Apple de prijzen sterk verhoogd heeft.

    Apple.nl shop zijn prijzen gewoon verhoogd. Die koers is niet van ene op andere dag anders hoor.

  19. Pricing van apple tv is wel heel bijzonder. Wie gaat er nog voor de 64Gb versie zonder stabiel ethernet aansluiting?

  20. Bij AirPods 3e. generatie is er een optie bijgekomen om een oplaadcase zonder MagSafe te nemen. Prijsverschil tss met en zonder MagSafe is €10

  21. @Rik: Echt die prijzen en verhogingen dat is echt niet normaal wordt niet meer betaalbaar.

  22. @Gabor: Ik niet. Maar we blijven doorgaan met onze Apple TV 4’s tot ze niets meer aan kunnen.

  23. Origineel geplaatst door Swen
    Apple Pencil adapter benodigd voor het opladen, het is tijd voor cook om met pensioen te gaan. Het bedrijf is 3triljoen waard maar maakt vreemde sprongen.

    Dit komt omdat de Apple Pencil 1e gen opgeladen dient te worden dmv female lightning. De nieuwe iPads hebben usb-c

  24. Apple is wel volledig over aan het stappen naar USB-C, zullen ook wel moeten van de EU.

    Ook de nieuwe Siri Remote bij die bij nieuwe Apple TV4K wordt geleverd heeft een USB-C aansluiting

    Maar al die prijsverhogingen!!! Wordt onbetaalbaar zo

  25. De nieuwe standaard iPad is geen koopje! Beter ga je voor het oude model dat in feite hetzelfde kan. Een iPad mini van 6 jaar oud doet het ook nog hier, dus de 2021 versie is interessant opeens met de de nieuwe prijzen. De wisselkoers is wel verslechterd maar Apple is niet bereid blijkbaar om iets van de enorme marge te halen om consumenten tegemoet te komen. Dat gaat niet lang goed.

  26. De ipad 10th nog steeds geen gelamineerd scherm !!

  27. Extra betalen voor een ethernet poort op de Apple TV… waar gaat het heen..

  28. Toevoeging van usb-c en alles een nieuwere SOC. Dit is geen upgrade jaar.

  29. @Swen: denk wel dat je dat wat krijgt ja, de instap van vorig jaar ook. Denk dat dat nu de echte instap is, die van dit jaar is een uitgeklede iPad Air

  30. Ik kan de prijzen van de iPad keyboard’s niet meer serieus nemen. €429 voor de 12.9”

    Ze slijten ook nog erg snel, weet ik uit ervaring. Maar goed ik neem het niet meer serieus.

  31. Nou een nieuwe iPhone se op basis van de XR . Die prijs schiet ook omhoog. Wie een se wil kan het huidige model wel nemen, de volgende gaat ( aanmerkelijk) duurder worden

  32. Heeft de nieuwe iPad Pro geen Magsafe mogelijkheid?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.