instagram bol plaatje

Photoflow: een volwaardige Instagram-app voor je Mac

Photoflow is een native app voor Instagram op je Mac. Met Photoflow navigeer je de tijdlijn, bekijk je foto's, laat je reacties achter en kun je zelfs speciale notificaties voor Instagram ontvangen.

Een beetje Twitteraar heeft op de Mac een app geïnstalleerd, zodat je razendsnel zoveel mogelijk kunt volgen. Maar hoe zit dat eigenlijk bij andere sociale netwerken? Websites zoals Instagram en Facebook hebben geen eigen Mac-apps, waardoor je alsnog bent aangewezen op websites. Gelukkig zijn er genoeg ontwikkelaars die ons leven makkelijk proberen te maken. Zo is Photoflow een onofficiële, native app waarmee je Instagram kunt doorbladeren op de Mac. Je ziet alle foto’s in een simpele tijdlijn, met aan de zijkant knoppen om tussen onderdelen te wisselen.

Photoflow

Lees ook: alles over Instagram in ons dossier Instagram

Photoflow: tikken voor grote Instagram-foto

De foto’s worden klein in de tijdlijn getoond, waarna je er op kunt klikken om ze in volledige resolutie te zien. De app biedt ook toegang tot likes en reacties, waardoor je iets kunt achterlaten. Je kunt in Photoflow notificaties instellen, zodat je bij nieuwe likes of volgers een bericht op je Mac te zien krijgt. Ondersteuning voor meerdere accounts zorgt ervoor dat je niet steeds moet in- en uitloggen. Het enige wat je niet kunt doen, is zelf foto’s plaatsen. Je zult daarvoor nog steeds je iPhone moeten pakken.

Photoflow is niet de enige in zijn soort: in de Mac App Store staat ook Instastack, een native Mac-applicatie waarin je ook Instagram kunt bekijken. Photoflow is met meerdere accounts echter net iets uitgebreider.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2015, 19:30
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.