Ontwikkelaar claimt foto’s van Google Maps voor iOS 6 te hebben

Ontwikkelaar Ben Guild beweert foto's van de nieuwe Google Maps-app te hebben. Google Maps is volgens de ontwikkelaar vectorgebaseerd, aangepast voor het 4-inch scherm en met twee vingers te roteren.

google maps iphone 3Ontwikkelaar Ben Guild beweert foto’s te hebben van de nieuwe Google Maps-applicatie voor iOS 6. De app bevindt zich nog in alpha-fase en is volgens de ontwikkelaar vectorgebaseerd, net als de Apple Maps-app. Bij Apple Maps heeft dat als voordeel dat de app veel efficiënter met data omgaat. Een ander voordeel is dat je Apple’s kaarten offline nog goed kunt gebruiken. Ontwikkelaar Ben Guild beweert dat de app supersnel is, tweevinger-rotatie vanuit elke hoek toestaat en het 4-inch scherm van de iPhone 5 ondersteunt.

Guild geeft geen verklaring waarom de foto’s zo onscherp zijn en willekeurige uitsnedes laten zien. Wellicht publiceerde hij de foto’s als reclamestunt voor zijn eigen app, App Kaart. Die laat zien welke iPhone-apps mensen in de buurt installeren, maar waar we op iPhoneclub niet zo enthousiast over waren.

google maps iphone 1   google maps iphone 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 10:12
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.