NU.nl

NU.nl voor iOS krijgt gratis Champions League-streams en Watch-app

NU.nl voor iOS werkt voortaan op de Apple Watch. Je kunt bovendien gratis naar de Champions League kijken vanuit de app.

NU.nlDe NU.nl-app voor de iPhone ondersteunt na een update ook de Apple Watch. Het is hierdoor mogelijk om de laatste artikelen vanaf de Apple Watch te lezen, met behulp van een speciale snellezer. De update voor NU.nl maakt het ook mogelijk om gratis naar Champions League-wedstrijden te kijken vanuit de app.

Champions League in NU.nl-app

De livestreams van de Champions League kunnen gratis worden bekeken vanuit de NU.nl-app, maar je moet wel eerst een account aanmaken. Een live-wedstrijd wordt prominent op de voorpagina van de app getoond, dankzij een opnieuw ontworpen overzicht.

Eind 2014 bemachtigde Sanoma de rechten voor de Champions League. De uitgever kan hierdoor exclusief wedstrijden uitzenden op SBS6, maar kennelijk had de uitgever nog meer plannen. Door de streams ook toe te voegen aan NU.nl, kun je er namelijk ook vanuit de app gebruik van maken.

NU.nl voor Apple Watch

NU.nl Watch 2 NU.nl Watch 1

De NU.nl-app voor de Apple Watch was al lange tijd in ontwikkeling. In januari dit jaar toonden we de eerste beelden van de NU.nl-app, waarna we een aangepaste versie deelden in ons overzicht met Nederlandse Apple Watch-apps. NU.nl voor de Apple Watch geeft je toegang tot de meest recente artikelen, die je kunt extra snel kunt lezen met een snellezer. Er verschijnen dan veel woorden in korte tijd één voor één in beeld, om je te helpen met lezen. Met behulp van Handoff lees je verder op je iPhone. De Apple Watch-app toont ook de live-scores tijdens een voetbalwedstrijd.

Eerder dit jaar verscheen een Apple Watch-app van NOS, waarmee je ook recente artikelen kunt lezen. In de NOS-app zit tevens een snellezer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2015, 9:29
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, nu.nl, voetbal

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.