Nourish

Nourish maakt voedzame shakes op basis van je gezondheids-apps

De Nourish stelt aan de hand van de gegevens van jouw gezondheid-apps een shake samen die goed voor je is. Het keukenapparaat werkt samen met je iPhone en Apple Watch.

Nourish

De Apple Watch laat je misschien al bewuster omgaan met je gezondheid, maar alleen de drie cirkeltjes van de Gezondheid-app vullen is niet genoeg: goede voeding is minstens zo belangrijk, en precies op dat gebied wil de Nourish een handje helpen.

Op het eerste gezicht ziet de Nourish eruit als een enorme Apple Watch, die je in de keuken weg kunt zetten. In werkelijkheid gaat het hier om een geautomatiseerde voedings-coach, die aan de hand van jouw gezondheid de juiste ingrediënten gebruikt om een shake samen te stellen. Het apparaat heeft een 15-inch touchscreen, dat informatie over je gezondheid laat zien met widgets die je naar eigen smaak in kunt stellen.

Lees ook: Vijf manieren waarop de Apple Watch je gezondheid verbetert

Transparante bolletjes

Een bijbehorende Nourish-app voor je iPhone en Apple Watch houdt jouw activiteiten bij zoals Apple’s Gezondheid-app dat ook doet (inclusief de gekleurde cirkels), en gebruikt poeder in de zestien transparante bolletjes bovenop het apparaat om een drankje voor je te mixen. Met een bekertje kun je deze samenstelling in een glas water spuiten en direct opdrinken.

Nourish-Keuken

De inhoud van deze zestien capsules kun je zelf samenstellen, al geeft de app je wel tips welke combinatie op jou het gewenste effect heeft. Deze afweging maakt de Nourish op basis van wat je eet, hoe vaak je sport, je hartslag, slaappatronen en bloeddruk. Deze gegevens haalt het apparaat uit de apps op je iDevice.

Volgens de makers van de Nourish bevatten de capsules genoeg poeder om het een maand vol te houden, waarna je via een notificatie op de hoogte wordt gesteld om hem bij te vullen.

Lees ook: Beste apps voor Apple’s Gezondheid-app en HealthKit

Opgelet: Flexible Funding

De IndieGogo-campagne voor de Nourish is vandaag van start gegaan, al waarschuwen we hier wel bij dat het om een zogenaamde Flexible Funding-campagne gaat.

Dit betekent dat je jouw gedoneerde geld niet terugkrijgt als het doel niet behaald wordt. Nu investeren in de Nourish is dus wat riskanter dan bij sommige andere crowdfundingprojecten, al kun je op die manier wel een exemplaar voor 299 dollar in huis halen, waarmee je volgens de makers 350 dollar bespaart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2015, 18:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen gezondheid, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.