Spring Lightning iPhone-kabel

Spring Lightning: Lightning-kabel met springveer is ‘onverwoestbaar’

De Spring Lightning is een extra stevige iPhone Lightning-kabel met een springveer. Hierdoor is de kabel volgens de makers 'onverwoestbaar'.

Spring Lightning iPhone-kabelEen Lightning-kabel bij Apple kan je aardig wat duiten kosten, maar deze snoeren gaan alsnog vrij snel kapot. Vooral als je ze in rare bochten wringt of aan je kinderen geeft. Daar willen de makers van de Spring Lightning een einde aan maken: deze speciale Lightning-kabel heeft aluminium springveren, waarmee de meest kwetsbare onderdelen worden beschermd. Dit maakt de kabels volgens de makers onverwoestbaar.


We zouden de Spring Lightning zelf niet zo snel onverwoestbaar durven te noemen, maar er is duidelijk nagedacht over de stevigheid van dit snoer. De springveren zorgen ervoor dat de kabel niet wordt kapotgetrokken als je hem in scherpe hoeken wringt. Tegelijkertijd beschermt de aluminium beschermlaag de gevoelige punten van de kabel tegen schade, waardoor hij alledaags gebruik beter overleeft. De rest van de kabel heeft een gevlochten beschermlaag waardoor hij beter kan worden gebogen.

De Spring Lightning beschermt exact de kabelpunten die bij Apple’s eigen Lightning-snoeren normaal gesproken kapotgaan. Een probleem waar we in het verleden al eens over hebben geschreven. Er zijn meerdere producten verkrijgbaar waarmee je ook een huidige kabel kunt repareren, maar de Spring Lightning wil dit voorkomen door je simpelweg een stevige kabel te laten gebruiken.

Je kunt de Spring Lightning bestellen op de website van de fabrikant voor $29,95. Voor verzending naar Nederland en België wordt daar nog eens $5,10 aan verzendkosten bijgerekend. Iets te duur? Je vindt deze week in onze iCulture Shop een pakket met twee officiële Lightning-kabels, samen voor 20 euro.

Via Product Hunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2015, 17:11
Categorie Accessoires
Onderwerp lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.