Leren horlogebandje van Nomad.

Nomad onthult leren Apple Watch-band en krachtige powerbank

Nomad heeft een stijlvolle leren Apple Watch horlogeband onthuld en kondigt daarnaast een verbeterde versie van de Pod Pro aan. Je kunt beide producten nu alvast bestellen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Leren horlogebandje van Nomad.
Werd je tijdens het Apple Event van vorige week vrolijk toen je de leren horlogebandjes van Hermès zag, maar heb je er het geld niet voor over? Dan komt Nomad precies op het goede moment met een eigen leren bandje voor de Apple Watch. Ze onthullen daarnaast een krachtigere versie van de mobiele oplader.

Leren Nomad horlogebandje

De leren band van Nomad ziet er wel anders uit dan de lange polsband van Hermès, maar dat maakt hem er niet minder stijlvol om. De band is gemaakt van leer dat wel tegen een stootje kan, met verstevigde gaatjes zodat ze minder snel slijten. Let wel op: de band past alleen op de 42mm Apple Watch.

https://www.iculture.nl/horlogebandjes/

Nomad Apple Watch horlogeband.

Zilver en spacegrijs
Er is een gesp van roestvrij staal die vooral mooi aansluit bij de spacegrijze Apple Watch. Daarnaast is er een zilveren versie die beter bij de zilverkleurige Watch past. Op een afbeelding is te zien dat het bandje na ongeveer een maand een wat donkerdere kleur krijgt, wat het wat ons betreft alleen maar mooier maakt.

Het polsbandje van Nomad is nu alvast voor vroege vogels te bestellen voor 119 dollar. Later gaat de prijs omhoog naar 149,99 dollar. Omgerekend komt dit neer op €105 en €131. De bandjes worden in de loop van oktober opgestuurd.

Pod-Pro-Nomad

Verbeterde Pod Pro

Naast het leren bandje onthulde Nomad ook een krachtigere versie van de Pod Pro: een batterij met een capaciteit van 6.000 mAh waarmee je zowel een iPhone als een Apple Watch twee keer volledig kunt opladen.

Een ingebouwde Lightning-kabel maakt het gemakkelijk om je iPhone er op aan te sluiten, al zul je wel de originele oplaadkabel in de Pod Pro moeten stoppen om je Apple Watch van energie te voorzien. Ook de Pod Pro is goedkoper te pre-orderen: nu betaal je $79,99 (€69,99) in plaats van $99,99 (€87,70). Op 30 oktober worden de laders verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2015, 12:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, nomad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.