Burberry

Burberry krijgt eigen muziekkanaal in Apple Music

Apple is een samenwerking aangegaan met Burberry. Het modemerk heeft nu een eigen pagina gekregen in Apple Music waar je nieuwe Britse artiesten kunt ontdekken. Ook zijn er vier nieuwe reclames van Apple Music verschenen.

BurberryDat Apple de laatste tijd steeds meer als modemerk gezien wordt is niet zo vreemd. Na de focus op stijl met de Apple Watch Edition en de nieuwe aangekondigde Hermès-bandjes, is Apple nu een samenwerking aangegaan met modemerk Burberry. Burberry heeft vanaf nu een eigen pagina in Apple Music waar je onder andere nieuwe Britse artiesten kunt ontdekken en het merk kan volgen via Connect.


Burberry en Apple

De keuze voor een merk als Burberry is niet zo verrassend als het op het eerste gezicht lijkt. De huidige Senior Vice President van Apple Retail is Angela Ahrendts, voorheen CEO van Burberry. Mede door haar wordt de aankleding van de Apple Stores vernieuwd en wordt Apple steeds meer ingezet als een bedrijf dat zich bezighoudt met mode en stijl.

4 nieuwe reclamespotjes voor Apple Music

Om de samenwerking te vieren, zijn er ook vier nieuwe reclames van Apple Music online gezet. Hierin maak je kennis met de artiesten Leon Bridges, Flying Lotus, Shamir en Flo Morrissey.
Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2015, 10:36
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen apple music, burberry
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.