HyperLink-Zilver

HyperLink: deze stalen Apple Watch-horlogeband kost maar 49 dollar

De HyperLink is een stuk goedkoper alternatief voor een stalen Apple Watch schakelarmband. In plaats van €499,- betaal je voor deze Kickstarter maar €43,-. De bandjes zijn in twee kleuren verkrijgbaar.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

HyperLink-Zilver
Heb je een Apple Watch en wil je een stalen horlogebandje dragen, dan zul je diep in de buidel moeten tasten als je er eentje van Apple wilt hebben. De makers van de HyperLink komen met een stuk goedkoper alternatief, zodat je voor 49 dollar je Apple Watch van een schakelband kunt voorzien.

De Kickstartercampagne voor de HyperLink is nog maar net van start gegaan, maar het streefbedrag is nu al bijna verdubbeld.

HyperLink: fractie van de prijs

Niet zo gek ook, want via het crowdfundingplatform kun je een exemplaar voor 49 dollar bestellen, tegenover Apple’s schakelarmband van €499,-. Uiteindelijk gaat de HyperLink $99,- kosten (omgerekend €87,-) nog steeds een fractie van de prijs van Apple’s bandje dus.

HyperLink-Kickstarter

De HyperLink is in het zilver zowel te bestellen voor de 42mm als de 38mm Apple Watch. De Space Black variant is alleen beschikbaar voor de grotere 42mm Watch. Beide versies zijn gemaakt van roestvrij staal.

Hoewel de HyperLink geen directe replica van Apple’s schakelarmband is, ziet hij er in de video zeker uit als een stijlvol alternatief. Als je besluit om mee te doen met de Kickstarter, dan kun je de HyperLink in november verwachten.

https://www.iculture.nl/horlogebandjes/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2015, 22:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.