Marktplaats-app heeft nieuwe design op iPhone en iPad.

Marktplaats iOS-app krijgt handig startscherm

De iOS-app van Marktplaats is voorzien van een flinke update. Hierdoor krijgt de app een nieuw Home-scherm waarmee je alle belangrijke functies van de app bij de hand hebt. Dit maakt het weer wat makkelijker om door de app te navigeren.

De iOS-app van Marktplaats heeft een compleet vernieuwd uiterlijk gekregen dankzij de vandaag verschenen update. Vooral het startscherm is hierdoor een stuk bruikbaarder geworden.


4.0-marktplaats 4.0-marktplaats-app

Het is alweer even geleden dat de Marktplaats-app in een nieuw jasje werd gestoken, dus is versie 4.0 meer dan welkom. Bovendien komt de vernieuwde app precies op het goede moment als je je iPhone 6 nog snel wilt verkopen voordat je een iPhone 6s of iPhone 6s Plus in huis haalt.

Marktplaats-app met nieuw startscherm

Zodra je de app opstart krijg je een nieuw startscherm te zien, waarmee je direct kunt zoeken of naar aanbiedingen of auto’s kunt navigeren. Je kunt ook door groepen bladeren.

Hierdoor heb je direct de belangrijkste functies van de app bij de hand en helpt de balk met snelkoppelingen onderin het scherm om je overal in de app snel toegang te geven tot de overige functies. Naast het vernieuwde startscherm ziet de app er ook wat strakker uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2015, 12:37
Categorie Apps
Onderwerp marktplaats
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.