iPad Air 2

‘iPad Air 3 met Apple Pencil en nieuwe Apple Watch-bandjes in maart verwacht’

Apple wil in maart niet alleen de iPhone 5e, maar ook nieuwe Apple Watch-bandjes en een iPad Air 3 met mogelijke Apple Pencil-ondersteuning onthullen. Wat kunnen we van Apple verwachten?

iPad Air 2

Mark Gurman, een betrouwbare bron op het gebied van Apple-geruchten, heeft nieuwe informatie over het Apple Event dat naar verluidt in maart plaatsvindt. Tijdens het evenement krijgen we de iPad Air 3 te zien en toont Apple naast de iPhone 5se ook nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

We hebben het op iCulture al regelmatig over het Apple Event in maart gehad, dat Apple echter nog steeds aan moet kondigen. Volgens Gurman zal het evenement plaatsvinden in de week van 14 maart en staan er weer heel wat productonthullingen op ons te wachten.

iPad Air 3 met Apple Pencil-ondersteuning?

Zo noemt Gurman (op basis van anonieme bronnen) dat we de iPad Air 3 te zien krijgen, een 9,7-inch iPad met vermoedelijk een betere flitser en ingebouwde speaker. Ook zou Apple verschillende testversies van de iPad Air 3 hebben waar je de Apple Pencil op kunt gebruiken. Dit zou van de iPad Air 3 het eerste iDevice maken naast de iPad Pro waar je de Pencil mee kunt gebruiken.

Daarnaast hoeven we volgens Mark Gurman geen Apple Watch 2 te verwachten, zoals we al eerder schreven. Wel zou Apple van plan zijn om nieuwe bandjes te introduceren, zodat we onze Watch een nieuw uiterlijk kunnen geven. Begin dit jaar dook er al een zwart Milanees bandje op in de online Apple Store, die vervolgens snel offline werd gehaald.

Nieuwe Apple Watch Sport-bandjes en meer

Ook het aanbod van de siliconen Apple Watch Sport-bandjes en de Hermes-bandjes wordt in maart aangevuld met nieuwe kleuren. Daarnaast zou Apple volgens bronnen van Gurman werken aan bandjes van een nieuw soort materiaal. De geruchten rondom het Apple Event in maart stapelen zich al aardig op, maar zoals gezegd moeten we eerst nog wachten totdat Apple het evenement überhaupt aankondigt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2016, 22:21
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.