Reacties voor: Newton wil je mail opruimen met nieuwe Tidy Inbox

Newton Mail wil meer orde aanbrengen in je inbox dankzij de nieuwe Tidy Inbox-functie. Hiermee worden mails van bepaalde categorieën in een aparte map geplaatst, zodat je inbox alleen belangrijke mails bevat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. 50 euro per jaar! Laat maar…

  2. Wat je ook kunt doen:
    – Maak een extra Gmail account aan.
    – Gebruik deze om je op nieuwsbrieven te abonneren en op social media in te loggen.
    – Laat deze mailbox alles automatisch doorsturen naar je primaire mailbox.
    – Stel daar een filter in dat alle email gericht aan je extra e-mailadres in een speciale map “Nieuwsbrieven & Social Media” plaatst.

    Dit werkt met elke email app.

    Dit kun je uiteraard met meerder categorieën doen, b.v. “aankopen” voor het bestellen van pakketjes. Je kunt vaak ook naar meerdere adressen doorsturen, zodat je partner ook gelijk op de hoogte is als je iets bestelt.

  3. @Freek: Dat is handig!

  4. @Freek: heel mooi verwoord hoe je het zelf ook kan organiseren zonder €50,- per jaar af te tikken voor een vast heel handige mailapp.

    Zelf doe ik dit ook al op deze manier, heerlijk want het schept ruimte, overzicht en duidelijkheid. Mails met bv facturen worden daardoor ook gelijk gearchiveerd. Ik had echter geen zin om dat hier netjes uit te leggen zodat het ook nog eens begrijpelijk is voor de ander. Top dat jij het wel doet!

  5. @Freek: @Aag: @Jan Willem: Je hoeft niet eens nieuwe mail-adressen aan te maken hiervoor.
    Je kunt ook het +teken gebruiken in het eerste deel van je mail-adres. Wel altijd beginnen met je eigen adres en dan na de + een generiek of zelfs specifieke naam.

    Bijvoorbeeld:
    Je mail adres is ontvanger@gmail.com.
    Dan kun je ontvanger+iculture@gmail.com gebruiken voor je berichten aan/van iCulture. Of ontvanger+nieuwsbrief@gmail.com voor nieuwsbrieven, etc.
    En daar kun je dan je filters weer op loslaten 🙂

    Zie deze uitleg.

  6. @Freek: Of maak eens in de zoveel tijd gewoon een nieuw Gmail account aan als je ‘ouwe’ is volgelopen met spam en zet op je oude account diverse filters die je selectie doorstuurt naar je nieuwe account. Heb je weer een fris en fruitig schoon en spamvrij account voor een tijd.

  7. Of je gebruikt Spark? Het ziet er naar uit dat Spark dit precies ook kan, maar dan gratis en zonder kopzorgen. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.