Nanoleaf Cherry Blossom tegels

Nanoleaf heeft nu exclusieve Cherry Blossom Hexagons

Kersenbloesem met HomeKit
Voor de nieuwste Nanoleaf-lichtpanelen zul je vrienden in Japan moeten inschakelen. De limited edition zeshoeken verschijnen alleen in het land dat bekend staat om z'n uitbundig bloeiende kersenbloesem.

Nanoleaf Cherry Blossom Hexagons

Het seizoen van de kersenbloesem vindt ongeveer van half maart tot half april plaats en Nanoleaf is dan ook precies op tijd. De lichtpanelen zelf zijn hetzelfde gebleven, maar nu zijn ze voorzien van een opdruk met roze bloemetjes. Dat wekt misschien de indruk dat ze alleen op roze- en roodtinten ingesteld worden, maar foto’s van de fabrikant laten zien dat blauw en pasteltinten ook goed te doen zijn.


Je kunt er 16 miljoen mee instellen, met de Nanoleaf-app maar uiteraard ook via de Woning-app en HomeKit. Het pakket is alleen verkrijgbaar op de Japanse website van Apple en kost ¥31,800 inclusief BTW, omgerekend zo’n 220 euro. Elke tegel in de set van 9 stuks is voorzien van een ander motief en daarnaast zitten er in de Nanoleaf-app speciale thema’s die zijn afgestemd op deze bloemrijke set.

Nanoleaf Cherry Blossom tegels

Andere kleuren kan ook
Mocht het Japanse bloementhema je niet zo aanspreken, of heb je geen zin om zoveel moeite te doen voor lichtpanelen die sterk seizoensgebonden zijn, dan kun je uiteraard ook je bestaande lichtpanelen instellen op bloesemkleuren. Een combinatie van rozetinten komt al snel in de buurt. Daarnaast kun je je Nanoleafs afstemmen op de kleuren van je favoriete voetbalteam. Bijvoorbeeld dat van AFC Richmond, want het derde seizoen van Ted Lasso is vandaag van start gegaan. Nanoleaf heeft nog veel meer lichtpanelen en vormen, die je allemaal in kleuren naar keuze kunt instellen. De Hexagon-starterkit met 9 panelen zoals op de foto (maar dan zonder bloemetjes) haal je voor rond de 170 euro in huis, maar je kunt ook klein beginnen met 5 stuks.

Bekijk ook

Alles over Nanoleaf, de slimme lichtpanelen met HomeKit

Nanoleaf is een fabrikant van slimme lichtpanelen, die je aan de wand kunt plakken. De lichtpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder driehoeken, vierkanten en zeshoeken. In deze gids zie je welke producten er verkrijgbaar zijn en wat je ermee kunt doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.