Music Tracker voor de iPhone.

Music Tracker: app voor muziekfreaks houdt veranderingen in bibliotheek bij

Music Tracker is een nieuwe app die zich compleet focust op veranderingen in je muziekbibliotheek. Is er een nummer toegevoegd, verwijderd of gewijzigd, dan registreert de app dat direct. Werkt met iPhone en Apple Watch, ook in combinatie met Apple Music.

Music Tracker voor de iPhone.Niets is vervelender dan nummers die plotseling uit je muziekbibliotheek verdwijnen. De nieuwe app Music Tracker houdt veranderingen in je muziekbibliotheek nauwgezet bij. Of er nu nummers verwijderd zijn door jouzelf of door de streamingdienst, Music Tracker houdt jou op de hoogte van veranderingen. Ben je een echte muziekfreak met een enorme bibliotheek, dan kan Music Tracker een aanwinst zijn voor je muziekcollectie.

Werkt samen met Apple Music en iCloud-muziekbibliotheek

Music Tracker scant jouw muziekbibliotheek en laat het weten zodra er iets verandert. Hou je graag zelf bij wat er in de loop der jaren allemaal toegevoegd of verwijderd is in jouw muziekbibliotheek, dan is Music Tracker een handige app. In de app krijg je een overzicht per dag te zien, met alle verwijderde en toegevoegde muziek. Music Tracker werkt samen met Apple Music en iCloud-muziekbibliotheek en scant zelfs op veranderende versies. Wordt een studio-versie omgezet in een live-versie, dan kun je dat met Music Tracker direct achterhalen.

Music Tracker op de iPhone houdt veranderingen in je muziekbibliotheek bij.

Ook als je je muziekbibliotheek met anderen deelt, kan Music Tracker een uitkomst zijn. Je kunt de app zo instellen dat je elke dag een update krijgt in de vorm van een pushbericht over de ontdekte veranderingen. Bovendien houdt de app bij welke veranderingen er allemaal gemaakt zijn aan de nummers zelf.

Music Tracker werkt ook op de Apple Watch

Is het genre van je favoriete track door iemand aangepast, dan zie je dat terug in de app. Music Tracker werkt zowel op de iPhone als de Apple Watch en maakt daarbij gebruik van allerlei iOS- en watchOS-specifieke functies. De iPhone-versie ondersteunt 3D Touch en Peek en Pop, terwijl de Apple Watch een snelle blik en complicatie heeft met het overzicht van de dag.

Music Tracker voor de Apple Watch.

De maker van de app belooft dat Music Tracker goed omgaat met de privacy van de gebruiker. Zo worden er geen gegevens over jouw muziekbibliotheek doorgestuurd. Sterker nog, er is niet eens een internetverbinding nodig om de app zijn werk te laten doen. Wel heeft de maker een melding naar Apple gestuurd, omdat hij het verontrustend vond dat de gebruiker geen toestemming aan een third-party app hoeft te geven om de gehele muziekbibliotheek te kunnen bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2016, 21:06
Categorie Apps
Onderwerpen apple music, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.