Outlook iOS feature

Microsoft Outlook voor iOS verschenen: mailapp gebaseerd op Acompli

Microsoft heeft een volwaarde iOS-app gemaakt voor Outlook. De nieuwe app is gebaseerd op de vorig jaar overgenomen mailapplicatie Acompli.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Outlook iOS AcompliMicrosoft heeft een iOS-versie van Outlook uitgebracht voor de iPhone en iPad. De app is gebaseerd op het onlangs door Microsoft overgenomen Acompli. Daarmee wil Microsoft de beperkte OWA-app voor iOS vervangen.

Outlook voor iOS werkt met Microsoft Exchange, Office 365 en Outlook.com. Daarnaast worden ook iCloud Mail, Gmail en Yahoo door de nieuwe mail-app ondersteund. Veel van de functies in Outlook voor iOS waren afgelopen jaar ook in Acompli te vinden. De app combineert je inbox met je agenda, en laat je met Google Drive, Dropbox en OneDrive grote bijlagen versturen. Het betreft een compleet nieuwe app: het originele Acompli is uit de App Store verdwenen.

Lees ook: Beste e-mail apps voor iPhone en iPad

Microsoft kiest met Outlook voor een vrij flexibele aanpak. Niet alleen staat de app in de App Store voor iOS en Google Play, maar hij werkt ook samen met andere diensten. Daarmee is de Outlook-app vooral een concurrent voor mail-apps zoals Mailbox en CloudMagic.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2015, 18:45
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, microsoft, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.