Office 2019 Mac PowerPoint

Microsoft Office 2019 preview voor Mac laat je gefocust werken

Microsoft heeft de Office 2019 voor Mac preview uitgebracht voor zakelijke gebruikers. Word heeft een Focus-modus gekregen, terwijl je in PowerPoint nu 4K-videobeelden kunt exporteren en Morph-overgangen kunt gebruiken.

Microsoft Office 2019 preview voor Mac

Microsoft heeft in Office 2019 voor de Mac ook aanpassingen voor het lint toegepast, die je in alle onderdelen tegenkomt. In Outlook kun je nu ook naar een ‘gefocuste’ inbox kijken, zodat je je niet te veel laat afleiden door allerlei verleidingen en even geconcentreerd je e-mail kunt wegwerken. Ook bevat Excel nu nieuwe grafiektypen en functies. Klinkt bekend? Dat kan kloppen, want deze functies waren al eerder beschikbaar gesteld aan Office 365 ProPlus-abonnees maar zaten nog niet in de downloadbare (niet-cloud) versies van Office voor Mac.


Ben je IT-beheerder, dan zul je misschien smullen van de nieuwe commandoregeltools voor het centraal regelen van Office-updates. Ook werkt Office nu beter samen met tools zoals Jamf Pro.

Office 2019 Mac PowerPoint

De preview voor de Mac verschilt van de versie voor Windows, omdat er minder apps in zitten. Mac-gebruikers kunnen aan de slag met testversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote voor de desktop. De iPhone- en iPad-apps van Office zitten er niet bij, omdat die alleen beschikbaar zijn voor Office 365-abonnees.

Microsoft ondersteunt met Office altijd de twee meest recente versies van macOS, dus in dit geval Sierra en High Sierra. Zodra Mojave uit komt schuift dat op en valt Sierra af. De definitieve versie moet in de tweede helft van 2018 verschijnen.

https://twitter.com/OfficeNews/status/1006576720034459648

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2018, 7:01
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen microsoft, office
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.