Microsoft doet aanval op Apple’s App Store in nieuwe reclamespot

Microsoft brengt een nieuwe reclame uit waarin ze de draak steken met het toelatingsbeleid van Apple met iPhone-applicaties in de App Store.

Microsoft Windows MarketplaceEnkele dagen geleden berichtten we nog dat Verizon een nieuwe reclame had uitgebracht voor de Motorola Droid, waarmee ze de iPhone belachelijk maken. Microsoft springt erop in met een nieuwe reclamespot waarmee ze een indirecte aanval op Apple doen. Waar Verizon het voornamelijk had over de gebreken van de iPhone, richt Microsoft zich op de tekortkomingen van de App Store. Het spotje is bedoeld om de aandacht te vestigen op de Windows Marketplace, dat eerder deze maand officieel gelanceerd is. Windows Marketplace is een directe concurrent van de App Store.

Bij de lancering van Microsoft’s mobiele softwarewinkel was het aantal applicaties nog zeer beperkt. Dat heeft echter een reden, zo blijkt uit onderstaand filmpje: Microsoft is veel strenger geweest bij het accepteren van applicaties. Onzinapplicaties zoals een digitale zonnewijzer of een applicatie waarmee je een snor voor je gezicht kunt houden, zijn niet door het acceptatieproces van de Windows Marketplace gekomen.

Via: ModMyI

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2009, 14:00
Categorie Apple
Onderwerpen app store, apple, commercieel, microsoft, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.