iPhoneclub doorgedrongen tot populairste 20 in Dutch Bloggies

iPhoneclub is doorgedrongen tot de Top 20 van Dutch Bloggies 2009, de verkiezing voor de meest populaire en beste weblogs van Nederland. We zijn superblij met jullie stemmen, bedankt daarvoor! Vanaf vandaag begint het stemmen in ronde 2. Help ons aan de overwinning!

dutch bloggiesDe Dutch Bloggies zijn de jaarlijkse verkiezingen voor de beste weblogs van Nederland. Afgelopen week kon je in de eerste ronde stemmen op 300 genomineerde weblogs voor de publiekscategorie Meest Populaire Weblog. De 20 hoogst genoteerde in die categorie zouden doorgaan naar de tweede ronde. Superblij waren we dan ook, toen vandaag bleek dat iPhoneclub genoeg stemmen heeft verzameld om in de race te blijven en dat allemaal dankzij jullie steun. Namens het hele iPhoneclub-team, bedankt daarvoor!

Vanaf vandaag begint het stemmen in de tweede ronde en dat zal nog een hele klus worden, want er staan geduchte concurrenten in het lijstje, zoals dutchcowgirls.nl en veelvuldig winnaar geenstijl.nl. We hopen dan ook, dat we in de tweede ronde opnieuw op jullie stem kunnen rekenen. De uitreiking is over ruim een maand in Den Haag. We hopen dat jullie ons ook deze keer massaal zullen steunen! Vergeet niet ook je stem uit te brengen voor de Beste Microweblog. Stemmen kan hier: Dutch Bloggies 2009.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 oktober 2009 om 22:41
Categorie
Round-up
31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.